Csonka András agykontrolltól remél gyermeket

Mostanra fogalmazódott meg benne a vágy, hogy saját gyereke legyen. A gyerekhez azonban mindenképpen szüksége lenne egy párra, ám ismerkedni negyven felett nem olyan egyszerű - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. október 14. bencze.aron

Mostanra fogalmazódott meg benne a vágy, hogy saját gyereke legyen. A gyerekhez azonban mindenképpen szüksége lenne egy párra, ám ismerkedni negyven felett nem olyan egyszerű – olvasható a Best Magazinban.


Csonka Andrásnak erre első hallásra kicsit furcsának tűnő módszere van. Csonka Pici minden reggel úgy indul el otthonról, hogy 10-15 percen keresztül egy speciális módszert alkalmaz, amit egy pszichológustól tanult, s aminek neve tudatos ellazulás. A módszer lényege, hogy Pici minden testrészét ellazítja, ezáltal oldja a feszültséget, pár perc alatt csökkenti a stresszt, s teljesen megnyugszik.

Este pedig úgy fekszik le, hogy agykontrollozik, vagyis élénken, minél valóságosabban képzel el dolgokat, mely a módszer hívei szerint előbb vagy utóbb valósággá válik. „Eddig elsősorban a munkával kapcsolatban alkalmaztam ezt a módszert. Hiszem, hogy nem egy sikert ennek köszönhetem. Annak idején számomra a nagy áttörést a Família Kft. hozta meg. Mondhatnám azt is, hogy Pici szerepét a vak véletlennek köszönhetem, én viszont úgy gondolom, hogy az agykontrollnak. Ha az ember ugyanis nem a jövőn rágódik, és nem azzal van elfoglalva, hogy otthon, nagy magányában az imákat mormolja, hogy bárcsak megtörténjen vele az, amire a legjobban vágyik, hanem elképzeli és átéli azt, amit szeretne, hogy bekövetkezzen, akkor ez sikerülni fog.

Furcsa, mert nekem tényleg az jelentette a boldogságot eddig, ha a szakmai életben sikeres vagyok. Csak erre koncentráltam, minden mást képes voltam ezért félretenni. Ez most változott…” – mondja a színész, akinek most kiemelten szüksége van a módszerre, hiszen negyven felett egy csomó tapasztalattal a háta mögött érett meg benne a gondolat, hogy saját gyereke legyen.

A történet folytatását keresse a Best-ben.