Damu Roland eljegyezte szerelmét!

Térden állva, fehérarany karikagyűrűvel, rózsa- és liliomcsokorral kérte feleségül kedvesét Damu Roland (37). Jucika (40) igent mondott, a hat év börtön elé néző színész hamarosan nősül - ad hírt erről a nem mindennapi fordulatról a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 02. bencze.aron

Térden állva, fehérarany karikagyűrűvel, rózsa- és liliomcsokorral kérte feleségül kedvesét Damu Roland (37). Jucika (40) igent mondott, a hat év börtön elé néző színész hamarosan nősül – ad hírt erről a nem mindennapi fordulatról a Blikk.


– Nem szégyellem bevallani, 2010 novembere – Palácsik Tímea rágalma – óta alkoholista lettem, mert az italtól kaptam meg a jótékony mámort, amely feledteti a hazug vádat és következményeit, hogy elvesztettem az állásom. Csupán keresetem tíz százaléka maradt meg szinkronokból. Már nem tudom, a piától vagy a piáért remegett a kezem, mert napi fél liter vodkával kezdtem és 15 feles sörökkel normális adaggá vált – vallja be a színész, akinek püffedt arca visszanyerte régi formáját, amilyennek a TV2 sztárjaként milliók láthatták a botrány előtt.

Mint ismert, a színészt többek között nemi erőszak miatt első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre és a több mint egymillió forintnyi perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság párját – emlékeztet cikkében a Blikk.

– Volt feleségem, menyasszonyom a kelleténél több is, de könnyű volt engem szeretni, amikor tele voltam pénzzel, trópusi óceánpartra jártunk nyaralni, étteremben ebédeltünk, csárdában vacsoráztunk, egyik wellnesszből a másikba mentünk hétvégenként, és sztárként ajnároztak. Jucival most fillérezve számoljuk ki jut-e párizsi vacsorára, és futja-e az albérletre, mégis boldog vagyok! Juci a szerelem mellett inspiráló, megértést ad. Ilyen lehet egy édesanya féltő szeretete, de ezt az érzést nem ismertem, mert apukám nevelt – indokolja Damu a bulvárlapnak, miért is kuporgatott a jegygyűrűre.

– Voltak mélypontok, de Roli komolyan vette, amikor megmondtam neki: ha iszik, nem tudok mellette maradni. Talán hihetetlen, de a tenyerén hord, ilyen érzékeny kedvességet egyetlen férfitől sem kaptam. Minden reggel ágyba hozza a friss kávét, a cukrászdába, ahol dolgozom, elém jön záráskor. Felnőtt lányom és édesanyám elfogadta, nem törődnek a váddal, és nem is hiszik el. Nem rettent el, hogy „a brutális nőverő” felesége legyek, mert tudom, milyen a valódi Damu Roland – mondta magabiztosan Juci, miután vőlegényének igent mondott, és előre megnézte a nászutas lakosztályt.