Dobó Kata: „A szoptatástól jobban féltem, mint a szüléstől”

A színésznő hiába élt évekig filmcsillagok között, nem követi a hollywoodi sztárkismamák példáját. Az amerikai hírességek már a szülés másnapján az alakjukkal vannak elfoglalva, míg Katának hónapok múltán is a kislánya az első - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 16. bencze.aron

A színésznő hiába élt évekig filmcsillagok között, nem követi a hollywoodi sztárkismamák példáját. Az amerikai hírességek már a szülés másnapján az alakjukkal vannak elfoglalva, míg Katának hónapok múltán is a kislánya az első – írja a Best Magazin.


Dobó Katát maximálisan a kislánya, Szofi körüli teendők foglalják le, s egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy esetleg néhány kilóval még mindig többet mutat alatta a mérleg. „Nagyon kedves volt az orvosom, dr. Csermely Gyula, aki már a terhességem alatt igyekezett hasznos tanácsokkal ellátni – kezdi a színésznő. – Elvégre tényleg nem mindegy, hogy milyen egy kismama étrendje, mennyit mozog, sportol-e rendszeresen.” „Szofira bíztam a fogyókúrám” „A doktor úr azt akarta megelőzni, hogy a várandósság alatt magamra szedjek 10-15 kilót – folytatja Kata. – Ez ugyanis sem Szofinak, és persze nekem sem tett volna jót. Sportoltam is rendszeresen, az első négy hónapban például mindennap kilométereket úsztam. Attól kezdve viszont, hogy Szofi világra jött, tulajdonképpen rábíztam a fogyókúrámat” – mosolyog a színésznő, aki az első naptól mindennél fontosabbnak tartja, hogy természetes módon táplálja a kislányát. Márpedig szoptatás mellett – édesanyák a megmondhatói – drasztikus diétázásról, uram bocsá’ koplalásról szó sem lehet!

A történet folytatását keresse a Best-ben.