Drew Barrymore terhes?

A színésznőt egy ultrahangos felvétellel a kezében fotózták le orvosától távozóban, így azonnal megindultak a találgatások.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 22. bencze.aron

A színésznőt egy ultrahangos felvétellel a kezében fotózták le orvosától távozóban, így azonnal megindultak a találgatások. Lehet, hogy Drew Barrymore terhes?


Nemrég bejelentett eljegyzése után a színésznőt a hétvégén egy ultrahangos felvétellel a kezében látták, amint épp orvosától távozott. Így sokan most arra tippelnek, hogy a 36 éves Drew, és vőlegénye, Will Kopelman első gyermeküket várják.

Egy, a párhoz közeli forrás szerint a szerelmesek már nagyon szeretnének szülők lenni, Drew alig várja, hogy anyuka legyen, és fontos nekik a családalapítás. A People magazin értesülését azonban Barrymore szóvivője nem kommentálta.

Lehet, hogy van más magyarázat is az ultrahangos felvételre, de az tény, hogy Drew már 2006-ban arról beszélt a lapnak, úgy érzi, ketyeg a biológiai órája. “Mindegy, hogy szülök egy bébit, vagy örökbefogadok, már nagyon-nagyon várom, hogy családom legyen” – mondta akkor.

Az elmúlt hetekben a színésznő kizárólag bő ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt, de még ez sem jelenti azt feltétlenül, hogy állapotos, hiszen mindig a bohém stílus jellemezte.

A hétvégén megkérdezték tőle az újságírók, hogy milyen ruhában fog az oltár elé vonulni. Erre nevetve csak annyit válaszolt: “Nem is tudom, valami ízléseset és időtállót szeretnék!”