Ehhez hasonló ijesztő játékokat NE vegyél a gyerekednek! – FOTÓKKAL

Meghökkentő kis összeállítást közlünk arról, hogy milyen játékokat NE adjunk csemeténknek, hiszen nem csak az ő, de környezete lelki egészségét is veszélyeztetheti amennyiben ilyen, kulturális környezetszennyezéssel egyenértékű tárgyak kerülnek szem elé.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 16. Paulik András

Meghökkentő kis összeállítást közlünk arról, hogy milyen játékokat NE adjunk csemeténknek, hiszen nem csak az ő, de környezete lelki egészségét is veszélyeztetheti amennyiben ilyen, kulturális környezetszennyezéssel egyenértékű tárgyak kerülnek szem elé.


A képen látható kicsi még bizonyára nincs tisztában azzal, hogy egy lecsupaszított “agyban” üldögél, ahol az egyetlen(!) szem nyivlán a belső nyomás okán kissé kidülled az alsó állkapocs kíséretében. Hátborzongató:

Már-már emberi fogaknak látszó tárgyakkal “nyugtat” az alábbi kép, ahol a kis szeretnivaló figura félelmetes szemeivel és harapásra kész szájával hivatott meghittséget hozni a gyerekek világába:

Másodvonalbeli horrofilmek leendő szereplőiről is készülhetett az alábbi fotó, ahol a “játék hevében” egyik kis lurkó szeme világát is elveszítette. Azért megrémülnénk, ha szemünket éjjel kinyitva egy ilyen baba kacsintana ránk az ágyban…

Ez a valami bizonyára nem segíti elő, hogy a kicsik ne féljenek az ízletlábúaktól:

A különböző torzszlöttek vizuális sokkját közvetítik az alábbi babák, amelyek egy sci-fi mozi laboratóriumi jelenetében is szerepelhetnénk:

A kis zenélő csimpánz várben forgó szemeire szeretnék első körben felhívni a figyelmeteket. Mindenesetre nem az egészséges lelket építheti és az állatszeretetet segítheti az alábbi kreálmány. És akkor még működés közben nem is láttuk…

Mintha egy múlt századi orosz elmegyógyintézetben járnánk… Zavart tekintet, vagy arcszőrzet, tág pupillák – kész is a gyerekjáték?

Borzasztó… – s ezen a fénykép ütött-kopott volta sem enyhít.

Játékos kedvű UFO érkezett a gyerekbirodalomba? A kicsit hipnotizált szemű idegen pirospozsgásan várja, hogy új kis barátjával önfeledten játszadozhassanak…

Valószínűleg azt gondolták, hogy ha egy “akármire” szőrt varázsolnak, akkor az máris szerethetővé válik. Nem így történt…

Ez még felnőtteknek is ijesztő lehet. Olyan, mintha egy szürreális regényből lépett volna elő, amely az 1900-as évek legelején éppen egy atomvillanás látványa okozta sokkot örökítette volna meg egy korabeli komornyik arcán.

“Gyere, ropogtassunk együtt magokat…!” – mondta a horror film végén a kis mókus.

(via Buzzfeed)