Elképesztő kívánságok – ezt követelik a sztárok az öltözőbe!

Ahogy a hírnevük nő, úgy lesznek egyre elképesztőbb igényei a sztároknak. A élethű mástól kezdve, az új vécé deszkán át, egészen a „sötétítő csapatig" képesek bármilyen meghökkentő kívánságot kitalálni, természetesen csakis saját kényelmük érdekében.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 19. Gyarmati Orsolya

Ahogy a hírnevük nő, úgy lesznek egyre elképesztőbb igényei a sztároknak. A élethű mástól kezdve, az új vécé deszkán át, egészen a „sötétítő csapatig” képesek bármilyen meghökkentő kívánságot kitalálni, természetesen csakis saját kényelmük érdekében.


Madonna és a Kabbalah

Madonna nem csak a színpadon viselkedik popdívaként, már az öltözőjében elvárja, hogy különös elbánásban részesítsék. Követeli ugyanis, hogy mindig legyen a keze ügyében egy üveg különleges Kabbalah víz. Gyártói állítják, hogy a speciális folyadék képes meggyógyítani olyan betegségeket, mint például a rák, vagy az AIDS, így talán nem véletlen, hogy Madonna 54 évesen is ilyen jól néz ki. A pop királynője természetesen nem éri be ennyivel 2006-ban a Confessions című koncertturnéján minden nap másik vécéülőkét kért. Fő a higiénia!

Mariah Carey és a kölyökállatkák

Madonnához hasonlóan az amerikai származású pop és R&B énekesnő szintén ragaszkodik a tisztasághoz, már-már túlságosan is! Az új ülőkénél és arany csapoknál egyáltalán nem áll meg a lista. Mariah csak a saját ágyneműjét hajlandó használni, de a fürdés sem egyszerű nála. A hotelnek, amiben megszáll, elegendő mennyiséget kell felhalmoznia egy bizonyos fajta ásványvízből, hogy ne csak Mariah, de még a kutyája is megfürödhessen benne minden egyes nap. Továbbá a szobában lennie kell egy doboz szívószálnak, légtisztítónak, valamint élő kiskutyáknak és kiscicáknak. Ám néha még ez sem elég! Az egyik turnéján ugyanis egy olyan kísérőt követelt, aki a használt rágógumikat vette el tőle diszkréten.