Érdekes párhuzamok a Barátok Köztben

Meglepő, sőt, riasztó párhuzam. Túl sok a hasonlóság a Barátok közt Berényi Miklósa és a rosszfiút megformáló Szőke Zoltán sorsa között - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 30. bencze.aron

Meglepő, sőt, riasztó párhuzam. Túl sok a hasonlóság a Barátok közt Berényi Miklósa és a rosszfiút megformáló Szőke Zoltán sorsa között – olvasható a Best Magazinban.


Mindketten diák szerelmükhöz tértek vissza, megkínlódták a jelent – s a jövő sem kecsegtet túl sok jóval… A Best írja a Barátok közt forgatókönyvét?! Még három hónapja sincs, hogy lapunkban olvashatták: a sorozat egyik legismertebb színésze, családját hátra hagyva, visszatért egykori osztálytársnőjéhez, diákkori kedveséhez, Annamarihoz. Azóta kettős életet él: néhány napot Budapesten, a Barátok közt jeleneteinek forgatásával tölt, majd Újvidékre, régi-új szerelméhez utazik. Lehet, ez a különös szerelmi történet ihlette meg a népszerű sorozat forgatókönyvíróit? Hiszen szinte ugyanezt láthattuk szerdán a képernyőn is: első szerelmével, a Varga Iza által megformált Nórával vált csókot a Szőke Zoltán által megformált Berényi Miklós is… Persze az is lehet, hogy éppen a rá kiosztott szerep befolyásolta a színész életét. Lehet, hogy Szőke Zoltán túlságosan azonosult Miklós karakterével? Ezt sem lehet kizárni: az ismerősök szerint Zoltán egy ideje mintha belebújt volna a sorozat rosszfiújának bőrébe. Levágatta a haját, gyúrni, edzeni kezdett, görcsösen valami mást, valami újat akart az élettől.

További részletek a Best Magazinban.