“Ez valóságos kínzás!” – Vajúdó férfiak – VIDEÓVAL

Dennis Storm and Valerio Zeno, a holland Guinea Pigs (Kísérleti nyulak) című TV-show műsorvezetőitől nem állnak távol a sokszor gyomorforgató megmozdulások. Két éve például épphogy megúszták a jogi eljárást, miután élő adásban egymás húsából ettek...Legutóbb pedig kipróbálták, mi is az a szülési fájdalom.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 03. Gyarmati Orsolya

Dennis Stormtól és Valerio Zeno-tól, a holland Guinea Pigs (Kísérleti nyulak) című TV-show műsorvezetőitől nem állnak távol a sokszor gyomorforgató megmozdulások. Két éve például épphogy megúszták a jogi eljárást, miután élő adásban egymás húsából ettek…Legutóbb pedig kipróbálták, mi is az a szülési fájdalom.


Az egyik januári műsorukban Storm és Zeno elektródákat csatoltak a hasukra két női asszisztens felügyelete mellett, hogy megtapasztalják, milyen egy vajúdás. A két férfi számára elviselhetetlen volt a fájdalom, amit a mellettük álló hölgyek visszafogott mosollyal nyugtáztak. A “kísérleti nyulak” a kezdeti morgásoktól és nyöszörgésektől a végén eljutottak a párnák és egymás kétségbeesett markolászásáig a két órás folyamat során.

A Time szerint, bár kettejük “szülésélménye” jóval rövidebb volt, mint a legtöbb nőé a világon, Zeno kínzásnak írta le a tapasztalt fájdalmat és azt kérdezte, vajon a feleségének valóban mindenképp el kell-e majd viselni ezt a fájdalmat, ha szülésre kerül a sor?