- Családháló - https://csaladhalo.hu -

Furcsa módszer: Így választ dadust Vilmos herceg

György hercegnek [1] egy pillanat alatt sikerült magába bolondítania a világot. Cuki pofiját és édes mosolyát látva el sem tudjuk képzelni, hogy valaha rosszalkodik, pedig egy igazi rosszcsontról van szó. Vilmos herceg [2] épp ezért már mindenhol egy dadusra vadászik.


A kis György herceg immár 14 hónapos és nemsokára megszületik a húga vagy öcsikéje. Míg mi csak a cuki oldalát ismerjük, addig a szüleit, Vilmos herceget és Katalin hercegnőt, igencsak le tudja fárasztani. A jövendőbeli király épp ezért egyre furcsább módon keres dadust kisfia számára, hogy néha ő is kitudja pihenni magát.

A 32 éves Vilmos a máltai látogatása alatt megismerkedett egy 17 éves diáklánnyal, aki büszkén mesélt arról, hogy mindent megtanul az iskolában, amire később szüksége lesz a gyereknevelésnél. A „People” magazin értesülései alapján, amint ezt meghallotta Kate Middleton férje, máris állást ajánlott a fiatal lánynak: „Bármikor átjöhetsz és helyettem is vigyázhatsz Györgyre.”

Arra nem derült fény, hogy a tanulólány elfogadta-e Vilmos ajánlatát, de ki tudja… Lehet, hogy hamarosan a Kensington palotában találja magát.

Hozzászólások

hozzászólás