Gyereket vár Kovács Patrícia

Talán furcsán hangzik, de Patrícia saját bevallása szerint sokáig úgy érezte, hogy képtelen lesz egyszerre megfelelni a karrierjében és az anyaszerepben, de a sors közbeszólt - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 20. bencze.aron

Talán furcsán hangzik, de Patrícia saját bevallása szerint sokáig úgy érezte, hogy képtelen lesz egyszerre megfelelni a karrierjében és az anyaszerepben, de a sors közbeszólt – írja a Blikk.


– Szerencsés vagyok, mert csodálatos édesanyám volt, viszont láttam, hogy milyen kapcsolat van színész és gyermeke között a szakmámból kifolyólag, úgyhogy nem éreztem, hogy itt az idő a babára, vagy hogy alkalmas lennék olyan anyai szerepre, mint az én édesanyám – mesélte a TV2 Mokka című reggeli műsorában Patrícia, akinek akkor változott meg a véleménye, amikor megismerte párját, Gusztos Pétert (37).

– Ő meglátott bennem valami anyait, és neki már volt egy kislánya az előző kapcsolatából. Sárival nagyon jól megértjük egymást, és imádom őt.  Most ő is úgy várja a babánkat, mint az ő kistestvérét. Kilencéves lesz, mire megszületik a baba, így nagylányként vigyázhat majd a tesójára.