Családháló

Kezdőoldal Színek A gyermeke életét védte a sajátja árán

A gyermeke életét védte a sajátja árán

Sapna Tracy várandósan, három hónapos babával a hasában tudta meg, hogy mellrákban szenved. Kegyetlen választás elé állították.

Bors nyomán,

Az indiai nő jól tudta, hogy ha elutasítja a rák elleni kezeléseket, akkor az az életébe kerülhet, ha azonban a saját egészségére koncentrál csak, akkor abortálnia kellene magzatát.

A 2015-ös esetben azonban az anya a nyolcadik gyermekét választotta. A Bors beszámolója szerint a mélyen vallásos asszony számára nem is volt opció, hogy elpusztítsa a babáját.

Hat hónapos terhesen elvégezték rajta a maszektómiát, megszülte gyermekét s csak ezután vette igénybe az orvosi beavatkozásokat.

Az Új-Delhi-i asszony karácsonykor halt meg szerető családja körében.

Ha úgy érzed, segítségre szorulsz

Amennyiben te vagy valaki a környezetedből abortuszon gondolkozik, és segítenél neki ezt elkerülni, vagy te magad keresel kapaszkodót, nézd meg ezt a két honlapot (valsagterhesseg.hu és abortusz.hu), ahol infókat kapsz, és akár telefonon is beszélhetsz igazi segítőkkel!

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Védőbeszéd az iskolai könyvtárak mellett

Csaknem 150 író jegyezte azt a levelet, amelyet a brit kormánynak írtak és amelyben az írásbeliség értékei, valamint az iskolai...

Close