Három sztárbaba született egy napon!

Gryllus Dorka kisfia, Soma Nádas György unokája, Olivér Székhelyi József kislánya,Sára Anna ugyanazon a napon születtek, bár egyikük sem ugyanakkora volt kíirva. Mi lehet a különös egybeesés hátterében? - számol be a különleges esetről a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 26. bencze.aron

Gryllus Dorka kisfia, Soma Nádas György unokája, Olivér Székhelyi József kislánya,Sára Anna ugyanazon a napon születtek, bár egyikük sem ugyanakkora volt kíirva. Mi lehet a különös egybeesés hátterében? – számol be a különleges esetről a Best Magazin.


Három sztárbaba született ugyanazon a napon, és mindegyikük korábban érkezett, mint várták. Csupán véletlen az egybeesés, vagy van természetes magyarázat a történtekre? Ráadásul ezen a napon a Vénusz együttállt a Jupiterrel, ami a két „szerencsebolygó” hatását tovább erősítette. A vártnál korábban adott életet első gyermekének Gryllus Dorka, aki március 26-ára várta kisfia születését. Nádas György unokáját március 21-re várták. Székhelyi József kislányát pedig március 16-ra. Mind a három baba március 12-én érkezett, és természetesen a szülők, rokonok óriási örömmel fogadták a piciket. De vajon miért pont erre a napra időzítették a babák az érkezésüket. Valamiféle fronthatás miatt? Ez valóban lehetséges, hisz a szülészetek gyakorlatában nem szokatlan, hogy vannak napok, amikor valóságos „gólyainvázió” van a klinikákon, máskor pedig napokig nem születik csecsemő.

A történet folytatását keresse a Best-ben.