Háromgyermekes anyukát lakoltattak ki!

Kíméletlenül az utcára tettek egy édesanyát, aki három gyermeket nevel egyedül Siófokon. Magyarné Kiss Marika reggel még óvodába vitte legkisebb, négyesztendős gyermekét, de alig ért haza, máris a végrehajtó kopogtatott az ajtaján - olvasható a Blikkben.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 29. bencze.aron

Kíméletlenül az utcára tettek egy édesanyát, aki három gyermeket nevel egyedül Siófokon. Magyarné Kiss Marika reggel még óvodába vitte legkisebb, négyesztendős gyermekét, de alig ért haza, máris a végrehajtó kopogtatott az ajtaján – olvasható a Blikkben.


Az asszony még 2001-ben vállalt kezességet egy 60 millió forintos hitelfelvételnél, amit a hitelt felvevő később nem fizetett rendesen. Marika eleinte havi több százezer forintos részletekben törlesztette a tartozást, és közel 20 millió forintot vissza is fizetett, ám egy idő után elfogyott a pénze.

A sonline.hu információi szerint a hitelező bank átadta az ingatlan tulajdonjogát egy másik cégnek, ráadásul csupán a forgalmi érték töredékéért. Az új tulajdonos pedig kíméletlenül kilakoltatta a családot, mindössze három nappal a december 1-jei moratórium érvénybe lépése előtt.

Fotó: Varga György (MTI)