Hat gyermeket mentett meg egy aknavető támadástól

Beckham – két fiával Romeoval és Brooklynnal – találkozott Mike Anderson repülő századossal aki megmentett hat afgán gyereket egy aknavető támadástól. A futball legenda a következőket mondta a találkozásról: „Mindenki büszke a srácokra, akik az életüket kockáztatják az országukért” – olvasható a Helló Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 22. bencze.aron

Beckham – két fiával Romeoval és Brooklynnal – találkozott Mike Anderson repülő századossal aki megmentett hat afgán gyereket egy aknavető támadástól. A futball legenda a következőket mondta a találkozásról: „Mindenki büszke a srácokra, akik az életüket kockáztatják az országukért” – olvasható a Helló Magazinban.


Kate hercegnő sógora szolgált a fronton, és saját férje is veszélyes helyzeteket élt át kutatási és mentési pilótaként – abban az időben – egy kockázatos tengerparti szakaszon. A fentiek következtében Cambridge hercegnőjeát tudja érezniahősök történetét a legbátrabbak britek tiszteletére rendezett katonai díjátadón.

Vilmos és Harry herceg kíséretében Kate visszatartotta könnyeit a csillogó ünnepségen, amelyet a Sun szervezett a londoni Hadtörténeti Múzeumban. Kate-t különösen meghatotta a 22 éves Para Scott Meenagh története, aki már „két ember helyett él” mióta túlélt egy robbanó aknát. Egy barátja, aki megvédte őt meghalt a robbanástól.

Az újdonsült királyi párt felkérték, hogy adjon át egy díjat Ryan McCready őrmesternek. Az őrmester abban az elismerésben részesült, hogy nyert a helyi afgán erők ellen és ezáltal távol tartotta a területtől a tálibokat. A VIP vendégek között volt még David Cameron miniszterelnök és a felesége Samantha, valamint David Beckham és Gordon Ramsay.

Beckham – két fiával Romeoval és Brooklynnal – találkozott Mike Anderson repülő századossal aki megmentett hat afgán gyereket egy aknavető támadástól. A futball legenda a következőket mondta a találkozásról: „Mindenki büszke a srácokra, akik az életüket kockáztatják az országukért”. Harry – eddigi legérettebb beszédével – foglalta össze az este hangulatának a lényegét.

„Gyakran mondják a hadseregünkben, hogy ők hétköznapi emberek, akik nem hétköznapi dolgokat csinálnak. Én nem teljesen értek ezzel egyet Az átlagos emberek nem állnak ellen monszuni körülményeknek egy csörlőn lógva és nem mentenek ki egymás után 13 embert. Ami azt illeti az átlagos emberek nem kockáztatják az életüket távoli népekért, mint például az afgánokért, akiknek szükségük van a segítségünkre és ezáltal most teljesen új lehetőségekhez jut az országuk.”

Harry megemlékezett a családokról is, akik egyedül maradtak.

„Az erőt és a bátorságot, hogy látod a férjedet vagy feleséget, apádat vagy anyádat, fiadat vagy lányodat elmenni az ismeretlenbe – és bátorítani őket ebben – el sem tudom képzelni, milyen lehet. Hozzátette: „Testvéremhez hasonlóan én is ugyanazt a reményt és elhatározást érzem, hogy folytatni kell a műveleteket és ugyanazt a félelmet, mint a Királynőnket és országunkat szolgálók.

Wales kapitány alázatosan kifejezte – a bajtársak és az ország minden táján élő ember nevében – a csodálatát amit érzünk ma este a rendkívüli hölgyek és urak iránt ma este.