Hetekig kutatott férje után!

Magára hagyatva, kétszáznegyven kilométerre a családi fészektől, egy budapesti aluljáróban talált rá egy hónapja eltűnt férjére Enikő (32), aki maga kerekedett fel, hogy akár a föld alól is előkerítse a férfit - számol be a nem mindennapi esetről a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 03. bencze.aron

Magára hagyatva, kétszáznegyven kilométerre a családi fészektől, egy budapesti aluljáróban talált rá egy hónapja eltűnt férjére Enikő (32), aki maga kerekedett fel, hogy akár a föld alól is előkerítse a férfit – számol be a nem mindennapi esetről a Blikk.


József (34) harminckét nappal ezelőtt indult el munkahelyére, haza azonban hiába várták olvasható a bulvárlap cikkében. A férfi máig nem emlékszik rá, mi történt vele, időbe telt neki az is, hogy rokonait felismerje.

– Azon nyomban jelentettem az eltűnést a rendőrségen, majd következett az idegtépő várakozás. Végül a Facebookon is segítségért rimánkodtam. Két hét után meglepő leveleket kaptam. Többen jelezték, hogy a páromat Budapesten látták – mesélte a rejtélyes eltűnés részleteit Enikő, aki saját nyomozásba kezdett. Kezében egy Józsefet ábrázoló fotóval fáradtságot nem ismerve járta a fővárost, valamint a Nyugati pályaudvar környékét, ahol utoljára látták a férfit.

A nő elmondása szerint végül több száz ember közül hátulról, a járásából ismerte meg párját. Éppen kukázott. Odamentem hozzá, megfogtam a kezét. Az első percben úgy tűnt, fel sem ismer, szinte reszketett, majd csak annyit mondott: „Menjünk haza” – elevenítette fel a szívfacsaró pillanatokat a nő.

A férfi nem emlékszik arra, mi történt vele, alig beszél, nem lehet tudni, miken ment keresztül az elmúlt egy hónapban. Nyugtalanul alszik, rémálmok gyötrik, motyog, de szavaiból nem lehet kivenni, mit mond. Felesége csak abban bízhat, idővel majd visszatérnek a férfi emlékei.