Hírhedt házasok

Mai rohanó világunkban gyakran rosszul választunk párt, nincs ez másképp a sztárokkal sem. De vajon ők meddig bírták?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 14. szabo.daniel

Mai rohanó világunkban gyakran rosszul választunk párt, nincs ez másképp a sztárokkal sem. De vajon ők meddig bírták?


Kim Kardashian és Kris Humphries

Eddig bírták: 72 nap.
Úgy tűnik Humphries egyszerűen nem tud lépést tartani a pöttöm valóságshow sztárral. Kim Kardashian mindössze 72 nap után elvált NBA játékos férjétől. Október 31-én a Kardashians show producere megerősítette a hírt, miszerint Kim összeférhetetlen ellentéteikre hivatkozva  faképnél hagyta Kris-t.

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds

Eddig bírták: két év.
A People magazin által a világ legszexibb férfijának titulált Ryan Reynolds már egy ideje újra szabad préda. A pletykák szerint családi viszály volt a háttérben, a pár azonban nem árult el semmit a közös nyilatkozatukban a US weekly magazinnak: „Szerelemből vágtunk bele a kapcsolatba és úgy gondoljuk, hogy az a jó, ha ez így is marad. Hosszasan beszélgettünk róla, aminek ez lett a vége: nem szeretnénk rossz hangulatban elválni.”

Brooke Mueller és Charlie Sheen

Eddig bírták: két és fél év.
Charlie Sheen egyre lejjebb és lejjebb csúszik a lejtőn. Legújabb tombolása után, november 1-jén beadta a válókeresetet. Brooke Mueller-t 2008-ban vette feleségül, majd egy évre rá ikreik születtek. A TMZ információi szerint a gyerekek felett közös lesz a felügyeleti joguk, de Sheen-nek havonta 55 ezer dollár gyerektartást kell fizetnie és egy egyszeri összeget, ami 757,689 $.