Így ajándékozd meg a feleségedet!

Nincs olyan nő a világon, aki ne örülne egy apró ajándéknak! Ha megleped a feleséged – például egy szép gyűrűvel  - az szerelmed és odaadásod jelképe lehet. De ne feledd! Az ajándékozás módja legalább annyira fontos, mint maga az ajándék!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 22. czefernek.lena

Nincs olyan nő a világon, aki ne örülne egy apró ajándéknak! Ha megleped a feleséged – például egy szép gyűrűvel  – az szerelmed és odaadásod jelképe lehet. De ne feledd! Az ajándékozás módja legalább annyira fontos, mint maga az ajándék!


Ha szeretnéd meglepni a feleségedet egy szép ékszerrel, például egy gyűrűvel, soha ne feledd, hogy az ötleted a szerelmed és vágyad szülötte. Éppen ezért az ajándékozás módjának is ki kell fejeznie azt az érzelmi töltetet, ami a tárgy mögött van. Íme, néhány hasznos tanács az eHow.com-tól, hogyan teheted minél romantikusabbá párod számára ezt a nagy eseményt.

Fontos az időzítés!

Válassz ki egy napot, amikor egyikőtöknek sem kell dolgoznia, és semmilyen más kötelezettséget teljesítenie.

Tervezz előre!

A meglepetést megelőző napon takaríts, ki, hogy ne neki kelljen a koszos edényekkel és ruhákkal törődnie. Fordíts különös gondot a hálóra, legyen rendezett és kényelmes! Ha a feleséged számon kéri rajtad a dolgot, válaszold azt, hogy szeretnéd ha kicsit pihenni tudna. Ettől különlegesnek érzi majd magát és lelkileg is ráhangolódik az ajándékozásra.

Passzold le a gyerekeket!

Fontos, hogy legyen, aki aznap foglalkozik a gyerekekkel. Ha bébiszittert hívsz, érkezzen a gyerekek ébredése előtt és maradjon egészen addig, míg ágyba nem kerülnek a csemeték. Az a legjobb, ha rá tudjátok őket bízni egy közeli barátra vagy rokonra néhány napra.

Kapcsold ki az ébresztőjét!

Kapcsold ki a feleséged ébresztőóráját, anélkül hogy a feleséged észrevenné. A legjobb, ha akkor csinálod, amikor már elaludt. A telefonodon állíts be hangtalan, berregő ébresztést, és tedd magad mellé, hogy biztosan te ébredj előbb.

Hagyd sokáig aludni!

Amíg a kedvesed édesdeden szundít, te osonj ki a konyhába.

Készíts reggelit!

Természetesen a kedvenc ételeit érdemes elkészíteni, és nem árt valami extra meglepetés, például csokoládéba mártott eper és egy szál rózsa a tálcára.

Vidd az ágyba!

Ha már ébren van, akkor add át neki a tálcát és mondd azt: „Boldog vagyok, hogy melletted ébredhettem ma reggel!” Ha még alszik, akkor tedd mellé a reggelit, és ébreszd fel egy arcára adott puszival.

Hagyd, hogy megegye!

Közben mondd el neki, hogy mára olyan napot terveztél, amikor nincsenek kötelezettséget és szeretnéd az egész napot vele tölteni.

Várj, amíg ki akar kelni az ágyból!

Ekkor jöhet a meglepetééés: „ Valami különlegeset szeretnék adni neked!” Vedd elő a dobozt és nyisd ki, hogy jól lássa, ami benne van. Csókold meg, és húzd fel az ujjára a gyűrűt.

És akkor jöhet a különleges nap!

Töltsétek együtt, egy párként az egész napot. Akármit csinálhattok, a lényeg hogy együtt tegyétek, hogy közel érezzétek magatokat egymáshoz. Valami különleges elfoglaltság éppen olyan jó lehet, mint egy lustulós, tévénézős nap összebújva.