Ikerlányait próbálta elrabolni a verekedős apa

Láthatásról akarta elrabolni hat éves ikerlányait egy férfi Kiskunhalason - jelentette a Délmagyar.hu. A lap szerint az apa puszta kézzel esett neki azoknak, akik meg akarták akadályozni tettét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 04. bencze.aron

Láthatásról akarta elrabolni hat éves ikerlányait egy férfi Kiskunhalason – jelentette a Délmagyar.hu. A lap szerint az apa puszta kézzel esett neki azoknak, akik meg akarták akadályozni tettét.


Verekedés lett a vége egy láthatásnak Kiskunhalason. Egy 39 éves anya a helyi vasútállomás melletti cukrászdába beszélt meg találkozót az apával, hogy láthassa gyerekeiket. A Kisújszálláson élő férfi 16 éves fiával érkezett a találkozóra, ahol hamar szóváltásba keveredett feleségével.

A vita hevében a férfi és fia megragadták a kislányokat, és a vasútállomás felé kezdtek velük futni. A gyerekrablást a nő időközben helyszínre érkezett férfiismerőse igyekezett megakadályozni, akivel verekedésbe is keveredett az apa. A nő és a lányok végül elhagyták a helyszínt. A verekedésben a nő ismerőse megsérült. Az ügyben csoportos garázdaság miatt indult eljárás.