Ikerszépségversenytől a kölyökstrandig – programajánló hétvégére

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 20. bencze.aron

Nincs még ötletetek a hétvégére? Az alábbi programkínálat valamelyik színe biztosan elnyeri majd tetszéseteket!


A gépek bűvöletében
(Pécs – július 16-20.)

A programok az egyes napok esetében eltérő helyszíneken kezdődnek és érnek véget. Minden helyszínen olyan szakemberek fogadják a gyerekeket, akik örömmel osztják meg munkájuk során átélt élményeket és nehézségeket. A korosztály számára közérthető és játékos módon ismertetik meg a gyerekeket az üzemek, gépek és technikai újdonságok működésével. A programok többféle szakma megismerésére is lehetőséget nyújtanak a résztvevők számára.

Mirkó királyfi – mesejáték
(Eger, Dobó tér – július 21. szombat, 14:00)

Az agg, sok harcot megjárt Viharszívű Roskó király egyik szeme folyton sír, mert mindhárom fiát semmirekellőnek tartja, a másik meg folyton nevet, mert régi barátjára gondol, aki azt ígérte neki, hogy eljön hozzá Napkeletről, hogy együtt éljék le utolsó éveiket. A vitéz barát azonban addig nem jöhet, míg a pokol katonáit le nem győzte… A királyfiak, hogy apjuk megbecsülését elnyerjék, sorban elindulnak, hogy visszahozzák a napkeleti barátot. A feladat azonban nehéz, szinte lehetetlen…

Országos Ikertalálkozó
(Szigethalom, Városi Szabadidőközpont – július 21.)

Ilyet még nem láttál! Fergeteges programmal várnak minden ikerpárt és természetesen nemcsak ikreket. A nap fénypontja az ikerszépségverseny lesz, amelyre egypetéjű lány, illetve hölgy ikerpárok jelentkezését várják felnőtt kategóriában, míg gyermek kategóriában egypetéjű fiúk is jelentkezhetnek!

Minimax kölyökstrand
(Agárd, Győr, Makó – július 1- augusztus 31.)

A gyermekek a programok között szereplő természettudománnyal kapcsolatos játékok segítségével az emberi test rejtelmeibe, illetve a növény és állatvilág csodáiba is bepillantást nyernek. Nem beszélve arról, hogy a környezetvédelem fontosságát is megtanulják. A Beach party programsorozat neve félrevezető lehet, itt nem csak a buliról, hanem a jó hangulatról van szó. Megválasztják a strand szépét, de a fürdőzők sportolási lehetőségei is biztosítva lesznek. Futhatnak, röplabdázhatnak, focizhatnak, de különböző vízisportokat is kipróbálhatnak a gyerekek.

Te melyik sportban vagy bajnok? – pályázat
(Beküldési határidő: augusztus 20.)

Nem vagy még 20 éves és ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy megmutasd, miért fontos és hasznos a sport, ezzel jó példát mutatva másoknak? Ha a válaszod igen, akkor nincs más dolgod, mint forgatni egy kisfilmet, tervezni egy plakátot, vagy készíteni egy jó fotót, vagy fotómontázst a kedvenc sportodról, és a hozzá fűződő viszonyodról.