Ilyen a szerelem 4 és fél évesen

Ó, igen. Bonyolult és felkavaró, megindító és leírhatatlan és halálos. Ja, és ha ovisokról van szó, akkor azért egy kicsit vicces is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 04. czefernek.lena

Ó, igen. Bonyolult és felkavaró, megindító és leírhatatlan és halálos. Ja, és ha ovisokról van szó, akkor azért egy kicsit vicces is.


Valahol meg sokkal inkább magasabbröptű, mint a felnőtteknél, hiszen a testiség az nem igazán része a dolognak. Vagy legalábbis nem úgy, az biztos.  Mert persze a szelekció alapja azért a legtöbbször az, hogy a másik szép. Vagy esetleg népszerű. De még ha egymás között vagyunk is Effel, csak férfiak, akkor sem szokott – és gondolom gondolni se gondol rá – olyanokat mondani, hogy jaj de ezt vagy azt csinálnám az éppen aktuális csajjal.

És persze az egészet valami iszonyat titokzatosság övezi

Vagy csak ő szégyenlősebb az átlagnál. Mindenesetre az első szerelemről suttogva értesültem. Hogy ő márpedig az L. nevű ovistársát fogja feleségül venni. Ez még a múlt szemeszterben volt, mert persze a monogámia az ismeretlen fogalom ezeknél. Az idei szerelem már más, de érdekes módón egy újabb L.

Ciki

Vannak a szerelmi életnek, a másik nemmel való kapcsolatfelvételnek nehezen emészthetőbb vetületei is. Mint például az, hogy egy lánynak meg kell fogni a kezét. Hááát, az tényleg elég gáz. Az oviban indult néptánc. Én eleve nem voltam valami nagy híve annak, hogy Eff járjon rá, de végülis ugrabugra a dolog, hadd szóljon. Igen ám, csak hogy ott meg kellett volna fogni egy lány kezét!!! Uramisten! Úgyhogy Eff két perc múlva sírva rohant ki, hogy neki ez nem megy. Még ha fiúkkal kellett volna együtt táncolni (tombolni), akkor talán. De így… Én természetesen nem bánom.