Jane Fonda tesztoszteronnal turbózta fel szerelmi életét

A nyolcvanas évek kedvelt színésznője és fitnessz ikonja, Jane Fonda immáron hetvenharmadik évében jár, de most sem hagyja szexuális életét ellaposodni. Egy nemrég publikált interjúban a tesztoszteron áldásos hatásáról beszélt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. augusztus 26. czefernek.lena

A nyolcvanas évek kedvelt színésznője és fitnessz ikonja, Jane Fonda immáron hetvenharmadik évében jár, de most sem hagyja szexuális életét ellaposodni. Egy nemrég publikált interjúban a tesztoszteron áldásos hatásáról beszélt.


Jane Fonda a napokban megjelent könyvének promóciója kapcsán adott interjút a Sunday Telegraph’s Seven magazinnak. A beszélgetés során idősödő pároknak adott tanácsot, hogyan kell az évek során kihunyni látszó lángot ébren tartani. Véleménye szerint a különböző videók és szex shopokban található eszközök is jó szolgálatot tehetnek, ám olyan részleteket is elárult saját életéből, amelyek még a könyvben sem szerepelnek.

A nyolcvanas évek sztárja többek között bevallotta, hogy néhány évvel ezelőtt fedezte fel a tesztoszteront, amely óriási változást hozott szexuális életében. Mint mondja, a férfi nemi hormon hatására (melyet tabletta, gél és tapasz formájában is lehet alkalmazni) megnövekedett libidója és a hetvenes évei legjobb szexuális élményeit élte át. A színésznő végül azért hagyta abba a szexuális aktivitást fokozó hormon alkalmazását, mert mellékhatásaként pattanásai lettek. 

Jane Fonda bámulatra méltó nyíltsága és életszeretete, önismeretre való törekvése is megmutatkozik egy másik interjúban, ahol kapcsolatairól beszélt. A színésznő jelenleg Richard Perry zenei producerrel él, de őszintén beszélt arról, mi okozta korábbi házasságai kudarcát. Mint mondta, saját személyiségfejlődésének az ára az volt, hogy belefáradt abba, hogy örömet okozzon korábbi férjeinek (Roger Vadimnak, Tom Haydennek, és Ted Turnernek). Véleménye szerint hiúsága és a vágy hogy minden követelménynek megfeleljen a színésznő apjától ered, aki érzelmileg mindig elérhetetlen volt számára.

Azt is elárulta a fitneszkirálynő, hogy mi az a momentum, amit legjobban megbánt életében. Egy fotóról van szó, ahol a színésznő egy halom fegyver tetején pózol Vietnámban. Szavai szerint már a fotózás pillanatában tudta, hogy óriási hibát követ el, és nem sokat tévedett, hiszen a propagandafotóként felhasznált kép kétes hírnevet hozott „hanoi Jane” számára.