Kamu terhespocak a legújabb őrület

Egyre több kínai nő használ szilikon terhespocak-protézist, hogy ülőhelyet szerezzen magának a zsúfolt közlekedési eszközökön.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 05. bencze.aron

Egyre több kínai nő használ szilikon terhespocak-protézist, hogy ülőhelyet szerezzen magának a zsúfolt közlekedési eszközökön – olvasható a hír24-n.


Manapság a szilikon terhespocak a legkeresettebb termék a kínai nők körében. Ennek segítségével ugyanis egy fárasztó munkanap után játszi könnyedséggel juthatnak ülőhelyhez a mindig tömött vonatokon, Pekingben. A protézist egy rögzítő övvel csatolhatják a hasukra a nők, ám ennek viseléséből már nem egyszer adódott probléma. Legutóbb egy fiatalasszony panaszolta be a gyártót minőségi kifogások miatt, a kamu pocakja ugyanis a földön landolt a vonaton – az utazóközönség nem kis felháborodására –, mivel elszakadt a csatja. A pórul járt „kismama” azonban nem kapott kártérítést.

Az élethű terhespocak-protézist (a különbség csak tapintással érzékelhető) a kínai webshoppokban lehet megvásárolni, ára pedig átszámítva 11 500-25 500 forintra rúg. Kérésre akár ikerterhességű álhasat vagy a várandósság szakaszaival párhuzamosan növekvő méretű protéziseket is beszereznek a vevőnek.