KÉPEK: Abszolút hülyeségek – mégis megvásároljuk őket!

Tisztában vagyunk azzal, hogy alapvetően semmilyen szükségünk sincsen rá, mégis megvásároljuk! Néhány alkalommal használjuk, majd még arról is elfelejtkezünk, hogy hová tettük őket. Azonban a folyamat nem áll le, és jön a következő teljesen felesleges kütyü... Ezúttal néhány remek hülyeséget szedtünk egy csokorba!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 12. bencze.aron

Tisztában vagyunk azzal, hogy alapvetően semmilyen szükségünk sincsen rá, mégis megvásároljuk! Néhány alkalommal használjuk, majd még arról is elfelejtkezünk, hogy hová tettük őket. Azonban a folyamat nem áll le, és jön a következő teljesen felesleges kütyü… Ezúttal néhány remek hülyeséget szedtünk egy csokorba!


Legyen kockás hasad percek alatt

Ez a remek kis szerkezet, ami egy pillanat alatt felcsatolható a derékra minden álatléta számára nélkülözhetetlen kellék. Miközben mások lihegve izzadnak a konditermekben, mi csupán dőljünk hátra a kanapén, fogjuk kezünkbe a távirányítót és hagyjuk, hogy a haskockásító dolgozzon helyettünk!

Sültkrumpli-tartó

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a sültkrumplifogyasztás. Így aztán, miközben egész nap a volán mögött ülünk, feltétlenül szerezzünk be egy műanyag tartót kedvenc ételünk számára, amely tökéletesen illeszkedik az autó pohártartójába. Éljen a fast food és a fast car!

Gumiujj okostelefonhoz

Elegünk van belőle, hogy nálunk is okosabb telefonunk tele van ujjlenyomattal? Mi sem egyszerűbb: vegyünk nagy kiszerelésű, eldobható gumiujjakat, s ezekkel nyomkodjuk az érintőképernyőt. Ízléses és ötletes, nem igaz?

Beszélő toll

Ma már olyan okosak vagyunk, hogy írás közben tudunk másra is figyelni. S milyen jó, hogy ez a “más” lehet egy híres ember, akinek hangja a golyóstollunkból szól. Mindannyian erre vágyunk, de szerencsére az álmok teljesülnek!

 iArm

Amíg az agyba ültetett mobiltelefon-funkció kora nem érkezik el, itt egy kicsit egyszerűbb, ám legalább annyira röhejes megoldás: a csuklóra erősített ipod, e-book, távirányítókészlet, vagy étel azért remek, mert közben a kézfejünkkel tudunk kő-papír-ollót játszani. Legalábbis más ötletünk nem volt e csodatalálmánnyal kapcsolatban…

Apanyereg

Amikor a megfáradt apukák hazaérnek a munkából, felfrissülésként mindegyiküknek egyetlen vágyuk van: nem, nem a meccs megtekintése, vagy egy jó hideg sör, hanem az, hogy négykézláb mászkáljanak körbe-körbe a lakásban, hátukon cipelve csemetéjüket. Szőrén azonban kevesen tudják megülni a lovat, ezért dobták piacra az apanyerget, ami kengyellel és térdvédővel ellátva az öröm kiapadhatatlan forrása. (Reméljük, sarkantyú nem jár a csomaghoz…)

Görögdinnye-szállító

A görögdinnye nem fér bele a kosárba. Sem a szatyorba. Ráadásul a hűtőben is csak nehezen lehet neki helyet találni. De nem baj, itt a gurulós dinnyeszállító beépített hűtőfunkcióval. Sétálgassunk csak vele nyugodtan hazafelé, s ha a nagy melegben megszomjaznánk, kanyarítsunk le egy szeletet, utána pedig folytassuk utunkat felfrissülve!

Szaunanadrág

A szaunanadrágban az a jó, hogy nem kell elzarándokolnunk a legközelebbi nyilvános szaunába. Csak felcsavarjuk a ruhadarabon a kis beépített termosztátot és máris leizzadhatunk hátsónkból némi felesleget. Kérdés, hogy milyen következményekkel jár ez művelet? Mindenesetre lehetőleg először ne nyilvános helyen próbáljuk ki és legyen a kezünk ügyében elsősegélydoboz!

WC-golf

Szorulása van? Sok időt tölt a mellékhelyiségben? Letolt nadrággal sem kell unatkoznia! Vegyen minigolf-készletet, amivel elütheti az időt! Nekünk csak az nem világos, mi történik, ha a labda túl messzire gurul?