Családháló

Kezdőoldal Színek Készülj a tavaszra!

Készülj a tavaszra!

Február közepe van. Ilyenkor már igazán vágyunk a tavaszra. Már a BKK járművein is takarékra kapcsolták a fűtést, vagy annyira fázik a lelkem, hogy meg se érzem a tél elején tapasztalt bódító hőséget, amikor felszálltam.Otthon is visszavettem a hőmérsékletet, részben a gázszámla és részben az önámítás miatt. Az utcákat járva úgy tűnik, mintha az emberek is tüntetnének, egyre kevesebbszer látok rajtuk sapkát, kesztyűt…

Imami,

Eljutottunk oda, hogy apa is öt perc alatti szintidővel öltözteti teljes hacukába a két totyogót, és már ők is – magukat megadva=csak másnaponként balhézva, hogy neeeeeeeeeem kell a sígatya – tűrik a procedúrát. Annyi és olyan hangos farsangi bulikon veszünk részt és tartunk, amennyi csak belefér. Mert amellett, hogy jól érezzük magunkat, bennem van a hit, hogy ezzel tényleg teszek valamit a tél végéért.

Én szeretem a telet, de tényleg. Most viszont már elég!
De tulajdonképpen miért is várjuk egyre türelmetlenebbül, hogy jöjjön a tavasz, mit ad nekünk?

ÚJAT!

Valami mást, mint ami eddig volt, mindezt azzal a luxussal, hogy igazán nem kell semmit tennünk érte, csak kivárni. És egyszer csak minden kivirágzik, megújul, szebb, kellemesebb, élvezhetőbb, komfortosabb lesz.

A tavasz maga az újrakezdés – a természetben is.

A cikk itt folytatódik!

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Ez is érdekelhet!
Otthonszülés Csehországban? Tilos!

Emlékeznek még Ternovszky Anna nevére? Ő volt az az anya, aki 2010-ben egészen az Európai Emberi Jogi Bíróságig ment, mert...

Ilyen az élet a Vörös Hadsereg Általános Iskolában – FOTÓK!

Indulókat tanulnak, és tornagyakorlattal győzik le a hideget a fűtetlen tanteremben. Ilyen az élet egy kínai katonai iskolában.

Close