Készülj a tavaszra!

Február közepe van. Ilyenkor már igazán vágyunk a tavaszra. Már a BKK járművein is takarékra kapcsolták a fűtést, vagy annyira fázik a lelkem, hogy meg se érzem a tél elején tapasztalt bódító hőséget, amikor felszálltam.Otthon is visszavettem a hőmérsékletet, részben a gázszámla és részben az önámítás miatt. Az utcákat járva úgy tűnik, mintha az emberek is tüntetnének, egyre kevesebbszer látok rajtuk sapkát, kesztyűt...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2017. február 17. Imami

Eljutottunk oda, hogy apa is öt perc alatti szintidővel öltözteti teljes hacukába a két totyogót, és már ők is – magukat megadva=csak másnaponként balhézva, hogy neeeeeeeeeem kell a sígatya – tűrik a procedúrát. Annyi és olyan hangos farsangi bulikon veszünk részt és tartunk, amennyi csak belefér. Mert amellett, hogy jól érezzük magunkat, bennem van a hit, hogy ezzel tényleg teszek valamit a tél végéért.

Én szeretem a telet, de tényleg. Most viszont már elég!
De tulajdonképpen miért is várjuk egyre türelmetlenebbül, hogy jöjjön a tavasz, mit ad nekünk?

ÚJAT!

Valami mást, mint ami eddig volt, mindezt azzal a luxussal, hogy igazán nem kell semmit tennünk érte, csak kivárni. És egyszer csak minden kivirágzik, megújul, szebb, kellemesebb, élvezhetőbb, komfortosabb lesz.

A tavasz maga az újrakezdés – a természetben is.

A cikk itt folytatódik!