Ki nyeri a teherbe esési háborút?!

Vajon új szintre lép Angelina Jolie és Jennifer Aniston párharca? Angelina mindent elkövet, hogy ő  essen először teherbe megfosztva ezzel Jen-t a baba okozta örömtől.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 10. bencze.aron

Vajon új szintre lép Angelina Jolie és Jennifer Aniston párharca? Angelina mindent elkövet, hogy ő  essen először teherbe megfosztva ezzel Jen-t a baba okozta örömtől.


Angelina Jolie az utóbbi időben rengeteg tanácsot kapott, hogyan tudna teherbe esni gyorsan, csakhogy van egy titkos motivációja is az anyai ösztönön felül! Az OK magazin új híre szerint a sztár még Brad Pitt exfelesége, Jennifer Aniston előtt szeretne gyereket. “Ne értse félre Angelina valóban akar egy gyereket, mert alapvetően is szeretné, de ehhez hozzátartozik az is, hogy el akarja orozni a dicsőséget Jen elől” – nyilatkozta egy bennfentes. “Tudja, hogy egy Brangelina gyerek lenne a legjobb bosszú mindenre. Ez csak egy plusz bónusz.

“Brad és Angelina már évek óta beszél arról, hogy szeretnének még egy biológiailag közös gyereket, de Angelina a munkára hivatkozva mindig visszautasította ezt” mondta egy bennfentes az OK-nak. “Most, hogy picit idősebb lett, nagyobb lett a nyomás rajta”.

Nemcsak a biológiai óra ketyeg. Angelina tudja, hogy Jen mihamarabb szeretne gyereket barátjától, Justin Theroux-tól és alig várja, hogy ellopja Jen örömét, akinek ráadásul régóta megkeseríti az életét, hogy Brad exe és mindig pozitívabb volt a visszhangja a sajtóban, mint Angelinának.

“Például Angelina dühös volt, amikor a közelmúltban egy magazin Jen-t választatotta minden idők legdögösebb nőjének – mivel ő 10-esnek érzi magát” – mondta az infomátor. Vajon működni fog-e Angelina Jolie terve? Jen mindent megtesz, hogy teherbe essen, de mióta hallotta, hogy Brad és Angelina is több gyereket szeretne, még jobban rajta van az ügyön. “Jen rengeteg csalódáson esett át mire megtalálta a megfelelő társat; ő végre boldog és kiegyensúlyozott Justinnal és nemsokára egy család lesznek – ez egy izgalmas időszak lesz” mondta Jennifer barátnője. “De jelenleg elege van a folyamatos hívásokból hogy tudja-e, hogy a Brangelina gyerekek száma hét. Ez tényleg nagy pofátlanság”.

Mit gondoltok ki lesz először terhes – Angelina vagy Jen?