Kóbor kutya mentette meg a kisfiú életét!

Három nap, három éjjel feküdt egy mély árokban, kemény mínuszok között egy hétéves orosz kisfiú. Egy kóbor kutyát akart kimenteni onnan, de beleesett. Az eb végül a teste melegével óvta meg a gyerek életét - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 26. bencze.aron

Három nap, három éjjel feküdt egy mély árokban, kemény mínuszok között egy hétéves orosz kisfiú. Egy kóbor kutyát akart kimenteni onnan, de beleesett. Az eb végül a teste melegével óvta meg a gyerek életét – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy a kis Raul Kutliakhmetov meglátta a szervizárokba esett ebet, és ki akarta menteni onnan. Pechére azonban megcsúszott és ő is beleesett, majd nem tudott kimászni onnan. Az árok több mint 3 méter mély volt, és napokig senki sem találta meg őket. Csak az mentette meg Rault a kihűléstől, illetve a megfagyástól, hogy szorosan a kutyába kapaszkodott, és a testük melegével egymást tartották életben.

A gyereket több mint 200 ember kereste, hisz jól tudták, hogy a hidegben óráról órára csökken az esélye a túlélésre. 72 óra elteltével találták csak meg őket, amikor az egyik mentős meghallotta a kutya ugatását az árokból.

Mindkettőjüket kihúzták és felmelegítették – írja a Blikk -; az orvosok szerint csodaszámba megy, hogy a kisfiú maradandó sérülések nélkül megúszta a kalandot. Mint kiderült, a kóbor kutyus és a gyerek jó barátságban voltak; a baleset előtt sokat játszottak együtt az orosz falu utcáin – írja a Daily Mail.