Lánya életéért retteg Delhusa Gjon

Delhusa Gjon lánya magas lázzal került kórházba, öt napig infúziót kapott, majd a három hétig tartó vizsgálatok után hazaengedték - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 05. bencze.aron

Delhusa Gjon lánya magas lázzal került kórházba, öt napig infúziót kapott, majd a három hétig tartó vizsgálatok után hazaengedték – írja a Best Magazin.


A diagnózis szép sorrendben: vesemedence-gyulladás, kóros vérszegénység, súlyos vashiány, anorexiagyanú. Andrea most jól van, de az énekes mégis aggódik. Az orvosok még nem igazán tudják megmondani, mitől lett beteg a 17 éves lány. Andika úgy véli, csakis valamilyen genetikai betegségről lehet szó. Az édesanyja 180, az édesapja 200 centi magas, mind a ketten nagyon soványak, az alkatát és valószínűleg a vérszegénységét is tőlük örökölte.

„Én úgy vélem, hogy minden a genetikán múlik, vagyis valakitől a családból örököltem ezt a bajt” – mondja teljes nyugalommal Andrea. Az énekes azonban már nem ennyire nyugodt, szeretne mindenképpen a végére járni, hogy mi az oka a kóros vashiánynak, vérszegénységnek. Persze vannak tippjei, ami a gyerekkorra vezethetők vissza.

A történet folytatását keresse a Best-ben.