Last minute ajándékok a szerelmesek napjára

Bár nem rajongunk az átvett ünnepekért, egyre nagyobb körben ünneplik meg hazánkban is a Valentin napot, vagyis Bálint napját, amikor a szerelmesek a másik tudtára adják, mennyire szeretik a másikat. A "hagyományosan" kölcsönös megajándékozásra aduk néhány olyam ötletet, amelyhez még mindig nem késő, ha 14-én meglepnénk kedvesünket.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 12. Paulik András

Bár nem rajongunk az átvett ünnepekért, egyre nagyobb körben ünneplik meg hazánkban is a Valentin napot, vagyis Bálint napját, amikor a szerelmesek a másik tudtára adják, mennyire szeretik a másikat. A “hagyományosan” kölcsönös megajándékozásra aduk néhány olyam ötletet, amelyhez még mindig nem késő, ha 14-én meglepnénk kedvesünket.


Igyekeztünk olyan ötleteket összegyűjteni, amelyek egyaránt jól sülhetnek el akár férift-, akár hölgyet lepünk meg vele. És bár szokás ezt a neves napot a virágárusok miatt kicsit vásárlásközpontúnak tekinteni, az vitathatatalan, hogy a másikra való odafigyelésünket nem lehetr elégg hangsúlyozni, szeretetünk kifejezéséből soha nem elég és hívják bárhogyan ezt a gesztust: az biztos, hogy nem felesleges!

Készítsünk kollázst olyan fényképekből, amelyek kedvesek lehetnek kedvesünknek. Nem kell hozzá sok dolog, csak egy üveges keret, papír és olló!

Bármennyire is furcsán hangozhat, adhatjuk szerelmünknek ajándékba azt, hogy – akár esetlenül – de elénekelünk neki egy dalt. El fog kerekedni a szeme, de igazán szép ajándék lehet.

Ma már az otthoni nyomtatók világában simán készíthetünk a megajándékozandónak személyre szabott üdvözlőkártyát. Nem is kell hozzá profi képszerkesztőnek lennünk – néhány egyszerű programmal könnyedén elvégezhetjük ezen feladatot is.

Főzzünk valami igazán finomat, vagy párunk kedvencét, s meglátjuk, nem lesz hatás nélküli erőfeszítésünk! Ha még a tálalással is brillírizunk kicsit, akkor garantált a siker!

Ha nem tudunk, nincs kedvünk főzni, vagy esetleg inkább büntetés lenne, ha kreálmányunkat kapná kedvesünk, akkor inkább foglaljunk helyet egy romantikus estéhez az egyik igazán romantikus, vagy éppen szép emlékeket idéző étteremben és szépen felöltözve költsünk el ott kettecskéne egy finom vacsorát!

Nem csak férfiaknak lehet remek élmény-ajándék, ha befizetjük egy kis repülőszimulációs “edzésre”, ahol szakavatott segítséggel közösen megtapasztalhatja milyen egy hatalmas utasszállító gépet vezetni.

Egy szerelmes, kézzel írott levél, amelyben őszintén beszélünk a másik iránti pozitív érzéseinkről, nem csak a pillanatnak szóló szép élmény lehet, de örök emlékként mindig megmelengetheti a másik szívét, ha márbikor kézbe veszi majd a “papírost”.

Videózzuk le egymást – emléket hagyva akár magunknak is a későbbi visszaemlékezéshez – vagy egyszerűen videóüzenetben mondjuk el őszintén, hogy miért szeretjük, tiszteljük és becsüljük a másikat! A dícséertből soha nem lehet elég!

Egy meglepetés-színházjegy, esetleg mozijegy mindig felüdülést hozhat a fáradságos hétköznapokba, s ha gyerekvigyázóról is gondoskodtunk időben, akkor felhőtleg közös időt, kikapcsolódást hozhat néhány óra erejéig.

A fáradt testnek mindig jól jön egy kis kényeztetés. Nézzünk szét a közelünkben lévő masszázsszalonok honlapjain, sokan akcióznak mostanában “egyet fizet kettőt kap” akciókkal, amely príma lehetőséget bioztosít, hogy akár együtt menjünk egy kis relaxációs kiruccanásra a mindennapos taposómalomból!