Leszakadt a baba ujja a bölcsiben

Egy centi hiányzott a gyerek ujjából, amikor az apja érte ment a bölcsődébe, miközben a személyzet azt mondta, a kicsi csak megkarcolta magát. A leszakadt ujjdarabot a földön találták meg.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 04. bencze.aron

Egy centi hiányzott a gyerek ujjából, amikor az apja érte ment a bölcsődébe, miközben a személyzet azt mondta, a kicsi csak megkarcolta magát. A leszakadt ujjdarabot a földön találták meg – írja a Borsonline.


A bulvárlap cikkében arról számol be, hogy a szőke Sophie torkaszakadtából üvöltött és a keze egy átvérzett törölközőbe volt csavarva, amikor Pavel Dedek odaért a bölcsibe, ahonnan azzal hívták fel a szülőket, hogy kilenc hónapos kislányuk megkarcolta az ujját.

Mint írják, az apa sokkot kapott, amikor meglátta, milyen állapotban van a kislánya, különösen, amikor kiderült, hogy még nincs úton a mentő. A csöppség keze beragadt egy ajtó alá, ezért sérült meg, de a rá vigyázó személyzet észre sem vette, hogy az ujjából leszakadt egy darab, az egycentis ujjbegyet csak később találták meg a földön. Hiába száguldott az apa azonnal az erősen vérző babával és a pohár jégbe csomagolt ujjdarabbal az ambulanciára, két és fél órás műtéttel sem sikerült visszavarrni a hiányzó testrészt.

A legdurvább, hogy a kislány épp az első beszoktató napján volt a méregdrága magánbölcsődében, ami havonta 900 angol fontba, azaz több mint háromszázezer forintba kerül. A kislány kezét plasztikai sebész talán rendbe tudja majd hozni 18 éves kora után, de soha nem fog tudni például rendesen hangszeren játszani, és hetekig nagy fájdalmai voltak.

A kislányról készült fotókat ide kattintva nézhetik meg.