Liptai Claudia először viselhet menyasszonyi ruhát!

Liptai Claudia rövidesen férjhez megy! Egyre többen biztosak már ebben. A TV2 folyosóin ezt már szinte kész tényként kezelik. A már nem is annyira új szerelem a kétgyerekes Péterrel, a Mokka korábbi szerkesztőjével rövidesen beteljesedhe - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 07. bencze.aron

Liptai Claudia rövidesen férjhez megy! Egyre többen biztosak már ebben. A TV2 folyosóin ezt már szinte kész tényként kezelik. A már nem is annyira új szerelem a kétgyerekes Péterrel, a Mokka korábbi szerkesztőjével rövidesen beteljesedhe – írja a Best Magazin.


Bár Claudiának is ez lesz a második házassága, életében először végre esküvői ruhát is felvehet! Hat évvel ezelőtt ugyanis, amikor Claudia fejét először kötötték be, nem volt esküvői ruha, fátyol, hatalmas násznép, zenekar és tűzijáték… Mi több, a menyasszony nem is sejtette, hogy mi készül. Csak annyit mondott neki vőlegénye, Gesztesi Károly, hogy a parádsasvári kastélyban fényképezni fogják, hát készítsen össze a szokásosnál elegánsabb ruhát is. Valósággal sokkolta, amikor a kastély díszes nagytermébe belépve fotósok helyett az édesanyja, a leendő anyósa, no meg az anyakönyvvezető és két tanú várta… Vagyis hat évvel ezelőtt nyoma sem volt ünnepi készülődésnek, esküvői ruhának. Jegygyűrű viszont volt, hiszen hónapokkal korábban a csapodárnak mondható Gesztesi eljegyezte, méghozzá egy a szabadság (!) jelképének szánt delfines gyűrűvel.

Claudia tehát élete első esküvőjén több óra munka és hosszú utazás után már nem a legfrissebb ruhában ment férjhez, hiszen abban néhány órával korábban még a Mokka műsorát vezette. A talán túlságosan is jól sikerül meglepetésesküvő után tervezték ugyan, hogy még azon az őszön sokkalta ünnepélyesebb keretek között megismétlik a szertartást, méghozzá a Mátyás-templomban, pompás ruhában, ahol már újszülött kislányuk is velük ünnepelhet. Erre az egyházi esküvőre azonban, ki tudja miért, soha nem került sor! Ami annál is érdekesebb, mert Gesztesi Károly hosszas utánajárással elérte, hogy korábbi templomi esküvőjét az egyház érvénytelenítse. Ha nem is került sor közöttük a tervezett egyházi ceremóniára, a kis Panka keresztelőjét azonban megtartották, méghozzá a Bazilikában a görög katolikus liturgia szerint. Akár kapóra is jöhet most, hogy egyházi kötelék nem kapcsolta össze Claudiát gyermeke apjával, így részéről nincs akadálya annak, hogy templomban is férjhez menjen.