Liptai Claudiát elhagyta a kedvese!

Egy év lángolás felemésztette Liptai Claudiáék (38) szerelmét. Úgy tudjuk, B. Péter, a tévés szerkesztő visszaköltözött a feleségéhez és két gyermekéhez Dunakeszire - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 12. bencze.aron

Egy év lángolás felemésztette Liptai Claudiáék (38) szerelmét. Úgy tudjuk, B. Péter, a tévés szerkesztő visszaköltözött a feleségéhez és két gyermekéhez Dunakeszire – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében emlékeztet, mennyire szépen indult a történet. Mindössze arról feledkezik meg, hogy a szép kezdet egy család szétrobbantásával járt. Minr írják, Claudia már túltette magát Daróczi Dávid elvesztésén, amikor életében felbukkant az új szerelem. Nem kellett messzire mennie, hiszen a férfi a mindennapjai részese volt.

A kapcsolat nem volt túl népszerű – ismeri el a lap – a közvélemény és a TV2-es munkatársak körében, hiszen: Liptai nős férfit szeret, akinek második gyermekével volt várandós a szerkesztő felesége, Viktória. Péter a botrány kirobbanása után egyetlen táskával költözött el a közös otthonból. Felesége nehezen tette túl magát a történteken, a férfi pedig a szomszédok elmondása szerint kerülte a konfliktusokat, és csak ritkán látogatott haza.

Közben Claudiával izzott a szerelem, egy fedél alá költöztek, minden szabad percüket együtt töltötték. Hónapokkal később Dunakeszin is lecsillapodtak a kedélyek, és a tévés szerkesztő egyre gyakrabban látogatta meg a gyermekeit. A heti egy látogatásból kettő, majd három lett. Talán ez volt az első intő jel – találgat a Blikk. Amikor Liptai Claudia és Várkonyi Andrea megérkeztek amerikai nyaralásukból, már tudni lehetett, hogy baj van: Claudiát senki sem várta a reptéren. – Péter döntött úgy, hogy szüneteltetni kell a kapcsolatot – tudta meg a TV2 egyik munkatársától a bulvárlap. A csatornánál egyébként a Blikk kérdésére többen is megerősítették, hogy a pár útjai szétváltak, az okokról azonban senki nem tud. Vagy nem beszél.