Megasztárok érettségi nélkül – lehull a lepel!

Drew Barrymore, Paris Hilton, Charlie Sheen - néhány sztár, aki csak a botrányok, drog, alkohol tárgyakból vizsgázott színötösre, mivel kimaradt a középiskolából. Persze nem mindegyikük hagyta ott az iskolapadot ilyen körülmények között, többen a korán indult karrier miatt szakítottak a tanulói státusszal, de akadt olyan is, aki inkább takarított, hogy eltartsa a családját.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 27. szabo.daniel

Drew Barrymore, Paris Hilton, Charlie Sheen – néhány sztár, aki csak a botrányok, drog, alkohol tárgyakból vizsgázott színötösre, mivel kimaradt a középiskolából. Persze nem mindegyikük hagyta ott az iskolapadot ilyen körülmények között, többen a korán indult karrier miatt szakítottak a tanulói státusszal, de akadt olyan is, aki inkább takarított, hogy eltartsa a családját.


Jim Carrey

A gumiarcú egy interjúban elmesélte, hogy gyerekként írt magának egy 10 milliós csekket, és arról ábrándozott, hogy egyszer a valóságban is lesz ennyi pénze. Lett. De mindez akkoriban, vagyis az idő tájt, amikor Jim még csak 13 éves volt ez valóban lehetetlennek tűnt. Hiszen a színész apja ekkoriban veszítette el az állását, és ettől olyan súlyos pénzügyi helyzetbe kerültek, hogy néha még lakásra se futotta nekik. Vagy a családi furgonban, vagy a rokonok udvarán egy sátorban aludtak. Carry tehát ezért hagyta ott az iskolapadot, és egy gyárban vállalt takarítói állást. 17 évesen ajánlotta be a The Comedy Store-ba Rodney Dangerfield humorista, ettől fogva ívelt töretlenül a karrierje. Abban pedig semmi meglepő sincs, hogy Jim tehetsége eddigre nyilvánvalóvá vált: mivel az iskolában – amíg még járt – minden tanítási nap végén kapott pár percet, hogy stand-up comedy-vel szórakoztathassa a társait.