Megbüntette az ellenőr a mindenórás kismamát

Mindössze néhány milliméteren múlt, hogy Johanna (32) vonaljegye célba érhessen. A mindenórás kismamára azonban egy BKV ellenőr könyörtelenül lecsapott - írja Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 24. bencze.aron

Mindössze néhány milliméteren múlt, hogy Johanna (32) vonaljegye célba érhessen. A mindenórás kismamára azonban egy BKV ellenőr könyörtelenül lecsapott – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében emlékeztet: a 40. hétben járó kismama a Bosnyák téren szállt fel a 173-as buszra.

– „Ezzel bizony elkésett!” – ilyen ürüggyel vette vissza a kezemet és vele együtt a jegyemet is a jegykezelő automatából az ellenőr – mesélte az asszony. – Örültem, hogy egyáltalán sikerült a nagy pocakommal felkászálódni a buszra, az pedig a délutáni csúcsban igazi csodának számított, hogy a vezető mögötti ülés üres volt, ahová azonnal lehuppantam. Miután kikotortam a táskámból a jegyet, a lyukasztóba tettem, de már késő volt – folytatta Johanna, aki terhessége előtt mindig bérlettel utazott, de az utolsó hónapban már alig mozdult ki otthonról, ezért volt nála jegy.

– Hiába bizonygattam, hogy nem potyautas vagyok, csupán egy kismama, aki már nem mozog olyan fürgén, az ellenőr hajthatatlan volt. Ha további részletekre kíváncsi, olvassa el a cikket itt.