Megérkezett Csisztu Zsuzsa második kisfia

A hatéves Krisztián után újra fia született a műsorvezetőnek. Az első gyerek után a második is császármetszéssel érkezett - számol be az örömhírről a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 07. bencze.aron

A hatéves Krisztián után újra fia született a műsorvezetőnek. Az első gyerek után a második is császármetszéssel érkezett – számol be az örömhírről a Borsonline.


54 centisen és 2900 grammal jött világra Csisztu Zsuzsa kisbabája, aki az Adrián Mihály nevet kapta. A Hot! magazinnak a büszke szülők elmondták: a babának sok haja van, hosszúak a szempillái, makkegészséges és máris sokat mosolyog. 

A kicsit császármetszéssel segítették világra, és ahogy lapunk is megírta, orvos férje, Ketskés Norbert végig a műsorvezető mellett volt a szülés alatt.

„Krisztiánnal nem igazán féltem, inkább csak izgultam, mivel fogalmam sem volt, mitől is kellene tartanom. Ma már nagyjából tudom, mire kell felkészülnöm, ezért egy kicsit nagyobb a feszültség bennem. Norbi velem lesz, ami a legfontosabb kapaszkodó, de őszintén szólva, ha tehetném, már kicsit sürgetném az időt. Jó lenne már újra érezni, hogy a különleges babaillat lengi be az otthonunkat” – mondta a Borsnak korábban Csisztu Zsuzsa.