Megmutatta kislányát a nyilvánosságnak Dobó Kata

Egy baba-mama találkozóra alig néhány hónapos kislányát is magával vitte Dobó Kata. A színésznő szívesen fotózkodott a csöppséggel, ám annak arcát nem szívesen mutatta a kamerák felé.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 10. bencze.aron

Egy baba-mama találkozóra alig néhány hónapos kislányát is magával vitte Dobó Kata. A színésznő szívesen fotózkodott a csöppséggel, ám annak arcát nem szívesen mutatta a kamerák felé – írja a hír24.


Nem mindennapi pillanatban lehetett része annak a harminc anyukának, akik egy baba-mama közönségtalálkozón Dobó Katával és a kis Szofival is találkozhattak. Köztudott, hogy a színésznő alig néhány hónapja adott életet kislányának, Szofinak. Bár az anyagság még a színésznő számára is új szerep, tapasztalatait a Facebookon osztja meg a hasonló cipőben járókkal.

Az esemény vendégei bármit kérdezhettek Katától, sőt Csősz Kata védőnőnek köszönhetően „szakmai” ügyekben is felvilágosítást kaptak. Dobó Kata mindvégig készségesen állt a publikum rendelkezésére. Strapabírásában az is közrejátszott, hogy most gyermekét is magával vitte a közönségtalálkozóra.

„Akkor érzem biztonságban Szofit, ha mellettem van. Bár még soha nem vette körül ennyi ember, nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen nyugodtan és érdeklődve szemlélte a nagyvilágot. Szerencsére édesanyám is elkísért a találkozóra, és amikor Szofi elfáradt, ő biztosította neki a nyugalmat egy kis pihenéshez. Az külön öröm volt, hogy csupa hasonló élethelyzetben lévő édesanyával találkozhattam, remek alkalom volt ez arra, hogy megosszuk egymással a gyermekvállalás tapasztalatait” – mondta Dobó Kata. A többórás kötetlen beszélgetésről végül mindenki elégedetten tért haza, és a résztvevők már most várják a következő hasonló rendezvényt.