Mitől szárnyal Liptai Claudia?

Liptai Claudiára rá sem lehet ismerni. Szerelme mellett újra szárnyal, és ez a színpadon is látszik rajta. Szemei csillognak, amikor színre lép, és a pikáns jelenetekben is fantasztikusan játszik - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 22. bencze.aron

Liptai Claudiára rá sem lehet ismerni. Szerelme mellett újra szárnyal, és ez a színpadon is látszik rajta. Szemei csillognak, amikor színre lép, és a pikáns jelenetekben is fantasztikusan játszik – olvasható a Best Magazinban.


Szemmel láthatóan jót tett a pihenés Liptai Claudiának! A műsorvezető ugyanis visszatért régi szerelméhez is, a színházhoz is, így a Pletykafészek című darab után a Black Comedyben játszik a Centrál Színházban. Rögös út vezetett Claudiának a boldogsághoz, ám úgy tűnik, végre egyenesbe került az élete. A darabban Claudia egy olyan nő szerepébe bújik, aki egy furcsa szerelmi háromszögbe keveredik, és amelyben újra és újra át kell élnie: a férfiak egy része csupán hiteget és ámít a szerelemben.

Claudia a Bestnek elárulta: karaktere és közötte meglepően sok a hasonlóság. A darabban a családanyának egyébként egy-egy pikánsabb jelenete is akad, többek között, amikor egy szál ingben lép színpadra. Claudia megsúgta, hogy furcsa módon, amíg a közönség előtt nem szégyellős, otthon, a négy fal között annál inkább az.„Színészként az ember van, hogy előszeretettel alakít olykor olyan személyiséget, amely egészen más, mint ő maga és vannak olyan pillanatok, amikor jólesik az embernek olyan figura bőrébe bújni, aki voltaképpen hasonló hozzá. Clea szerepe pedig épp ilyen. A legtöbb mai nőhöz hasonlóan ugyanis bennem is megvan az fajta türelmetlenség, erőszakosság és realista hozzáállás, ami ahhoz kell, hogy egy perc alatt átlássam, a pasik közül ki hazudik és ki nem. És mivel Shmeid Zoli karaktere, Brindsley sem különb ezeknél a férfiaknál, könnyedén belebújtam Clea bőrébe és azonnal átéreztem a karaktert.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.