Pedofilt karatézott le a 10 éves kislány

Összeállítást közöl a tavalyi év legjeiről honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság . A "legbátrabb sértett" egy mindőssze 10 éves kislány, aki lekaratézott egy pedofilt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 06. szabo.daniel

Összeállítást közöl a tavalyi év legjeiről honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság . A “legbátrabb sértett” egy mindőssze 10 éves kislány, aki lekaratézott egy pedofilt.


10+1 leget válogatott össze a 2011-es év történéseiből a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
A legkülönösebbnek egy globális méretű összeesküvés miatt tett feljelentést választottak. A Gödöllői Rendőrkapitányságon egy férfi, melyben többek között világhírű rajzfilmstúdió által készített mozifilmeket szinkronizáló színészek is részt vesznek. Az összeesküvésről úgy szerzett tudomást, hogy a fogászati kezelése közben mikrochipet helyeztek el a fogsorában és azon keresztül hallja a titkos ügynökök rejtjelezett adásait.
A legbátrabb sértett Budakalászon egy 10 éves kislány volt, akit az elkövető molesztálni akart. A kislány azonban egy éve már karatézni járt, így szakszerű, többek között „érzékeny pontot” érintő rúgásokkal futamította meg támadóját.

További legek itt.