Stohl lánya nem akar bulvárkirálylány lenni

Stohl András lánya, Luca, ígeretes balettművész, akkor került reflektorfénybe, amikor édesapja botrányától volt hangos a sajtó - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 02. bencze.aron

Stohl András lánya, Luca, ígeretes balettművész, akkor került reflektorfénybe, amikor édesapja botrányától volt hangos a sajtó – írja a Best Magazin.


Bármi is történt, mindig büszke volt édesapjára, még akkor is, amikor sokan elfordultak tőle, szidták, bántották. Azt azonban a lapnak elárulta, nem akar bulvárszereplő lenni, elismert táncművészként a sikerért keményen megdolgozik. Stohl Luca, András legnagyobb lánya. Modellkedhetne bárhol, hiszen a 19 éves hölgy különösen szép, ám ő a táncművészetet választotta, és saját útját járja. Nem csupán édesapját látja tisztán, hibáival, erényeivel együtt, hanem magát is. Fiatal kora ellenére, pontosan tudja, hogy mit szeretne elérni az életben, és milyen társat keres magának. „Apa azt szeretné, ha például szállodatulajdonosként élném le az életem, de ez igen távol áll tőlem. Hiszen éppen tőle örököltem a művészet iránti vonzalmat. De semmiképp nem szeretnék bulvárkirálylány lenni, aki úgy kerül be a médiába, hogy nincs mögötte produktum. Táncművészeti főiskolára járok, jövőre diplomázom, mivel a gimnázium mellett már párhuzamosan elkezdtem – nyilatkozta a Best Magazinnak.