Szerezz örömöt egy gyerekrajzzal! – a Családháló adventi szeretetakciója

Azt kérjük olvasóinktól – és családjuktól – hogy küldjenek el szerkesztőségünknek postai úton egy-egy olyan gyerekrajzot, amelynek témája a karácsony, vagy a szeretet, s mi vállaljuk, hogy ezeket egyedülállóknak juttatjuk el decemberben.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 15. Paulik András

Hamarosan itt az advent, a karácsonyi készülődés időszaka. Ekkor mindannyian jobban figyelünk egymásra, inkább észrevesszük azokat, akik elesettek, szomorúak, vagy nélkülözni kényszerülnek.


A családhálósok tudják, hogy szerető családban élni milyen fontos és klassz dolog, ezért úgy határoztunk, hogy az idei év decemberében azokra figyelünk majd jobban, akiknek nem adatik meg a mindennapos szerető légkör feleséggel, férjjel, gyerekekkel, unokákkal, rokonsággal. Őket szeretnék megörvendeztetni Veletek.

Azt kérjük olvasóinktól – és családjuktól – hogy küldjenek el szerkesztőségünknek postai úton egy-egy olyan gyerekrajzot, amelynek témája a karácsony, vagy a szeretet, s mi vállaljuk, hogy ezeket egyedülálló idős néniknek, vagy bácsiknak eljuttatjuk még decemberben, hogy ezzel is enyhítsük magányukat az ünnepek előtt. Gondoljatok csak bele, hogy milyen lelki teher lehet – miközben az egész világ körülöttük a boldogságra, Jézus születésnapjára, a szeretet ünnepére és a túláradó örömre figyel – egyedül készülni minderre. Van, akinek „csak” annyi szeretet, figyelem jut majd, amelyet ezek a rajzok nyújtanak majd az időseknek.

A gyerekrajzokat – akár többet is küldhettek egyszerre – a Családháló címére várjuk (Családháló Szerkesztőség 1518 Budapest, Pf.: 55.) december 10-ig. A legjobban sikerülteket közzétesszük a családháló.hu-n, illetve a facebook-oldalunkon.

Kérjük, mindenképpen jelöljétek meg a razoló címét és a nevét + életkorát! A borítékra írjátok rá a jeligét: „szeretetakció”!

Ha tehetitek, terjesszétek, osszátok meg ismerőseitek között ezt a felhívást, hogy minél több egyedülálló arcára kerülhessen mosoly adventben! 

Várjuk az alkotásokat!!