Szita Bence mindennél jobban vágyott a szeretetre

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 11. bencze.aron

Pár napja még kisfia, születésnapját ünnepelte, most Bence búcsúztatását szervezi Gyöngyi Sándor, aki soha nem bocsát meg annak az asszonynak, aki elvette a védtelen gyermek életét – írja a Best Magazin.


A bulvárlap cikke szerint Bence rövid 11 éve másról sem szólt, mint hogy mérhetetlenül vágyott a szeretetre, a biztonságot jelentő családi otthonra. Meg kellett élnie, hogy az édesanyja nem tudja felnevelni, a vér szerinti apját pedig nem is ismerhette. Aztán mégis csak lett édesapja, aki elfogadta Bencét saját kisfiának. Sándor, az édesanya korábbi férje vette magához a hányatott sorsú gyereket. Szerető családba került, féltestvére, Lilla imádta a kisöccsét, akitől zengett a ház, aki mindig készen állt játékra, tréfára…

A megdöbbentő, ép ésszel felfoghatatlan történet hátterében feltehetően az állhat, hogy Bence mindennél jobban ragaszkodott az apjához, a családjához, a maga kis nehezen megszerzett boldogságához, biztonságához. Amikor Sándor új kedvese, Erika és annak vele egykorú fia is hozzájuk költözött, Bence ezt az életét látta veszélybe kerülni.

„Amikor összeköltöztünk, akkor kezdődött a baj – mondja Sándor. – Erika fia annyi idős volt, mint Bence, nem jöttek ki egymással. Emiatt vitáink voltak, a volt párom választás elé állított: vagy Bence megy, vagy ő. Arra kértem Erikát, azonnal költözzön haza Kaposvárra. De továbbra is ugyanúgy ragaszkodtunk egymáshoz, hétvégenként hol nála, hol nálunk voltunk. Soha nem engedtem el Bencét egyedül hozzá, mindig vele mentem én is. Csak egyetlenegyszer nem. Legutóbb. Erika többször kérte, könyörgött, hogy költözzünk újra össze, de nem láttam elérkezettnek az időt…”

A történet folytatását keresse a Best-ben.