Tavasz, tavasz és tavasz – programok hétvégére

Tavaszi programok az első tavaszi hétvégére.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 01. szabo.daniel

Tavaszi programok az első tavaszi hétvégére.


3. Frankofón Filmnapok
BUDAPEST, Uránia Nemzeti Filmszínház
március 1. (péntek) – március 9. (szombat)
A harmadik Frankofón Filmnapok Budapesten március 1. és 9. között kerül megrendezésre az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az idei mustra még az előző éveknél is gazdagabbnak ígérkezik, mivel új országok – Algéria, Görögország és Szenegál – is csatlakoztak az eseményhez.

Konyha kiállítás
BUDAPEST, Papp László Budapest Sportaréna
március 1. (péntek) – 3. (vasárnap)
A legújabb konyhabútor és konyhagép kollekciókkal idén is a Konyhakiállításon találkozhatnak először a látogatók március 1-3. között a Budapest Sportarénában. Az eseményen több mint 100 kiállító mutatja be a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait, melyek közül nem egy annyira friss, hogy egész Európában egy mintakollekció létezik még csak belőle.

7. DESZKA Fesztivál 2013
DEBRECEN, Csokonai Színház
március 4-ig.
Kortárs magyar drámák előadásai, szerzői és előadói vendégeskednek immár hetedik alkalommal a Csokonai Színházban. A programban kilenc új kortárs darab szerepel. Konferenciát szerveznek Weöres Sándor tiszteletére, az öt nap rendezvénysorozatában felolvasó-színházi előadás, naponta szakmai tanácskozás, filmvetítés és közönségtalálkozó szerepel.

Magic Bath – Tavaszi termál-álom
BUDAPEST, Lukács Fürdő
21:00 – 03:00
Március 2-án, az első tavaszi hétvégén indul újra, május végéig pedig minden szombaton jelentkezik az éjszakai zenés fürdőzés, a Magic Bath sorozat a Lukács Fürdőben, ahol kora estétől hajnalig élvezhető a tavaszcsalogató sparty. A DJ-k hangulatfestő zenéi az élménymedencével kiegészülve garantált felfrissülést biztosítanak mindenkinek.

Veszprémi Tavaszi Fesztivál 2013
VESZPRÉM, Pannon Várszínház
március 1. – március 24.
Március havában nem csak a természet ébred Veszprémben, hanem a kulturális élet is felpezsdül. Március 2-24. között zajlanak a Veszprémi Tavaszi Fesztivál művészeti és kulturális programjai, melyek között minden korosztály talál érdeklődési körének megfelelő előadást. Idén a Tartuffe premierjével veszi kezdetét a Veszprémi Tavaszi Fesztivál.

Palya Bea – Duók
BUDAPEST, Művészetek Palotája
19:30
“Most, a gyermekem születése utáni első nagykoncertre két olyan zenészt hívok el játszani, akikkel rengeteget tanulmányoztuk ennek a teremnek minden kis zugát. Szeretném, ha minden hang közel jönne a hallgatósághoz, és nem csak a monumentalitás lehetőségeivel élnénk.” Közreműködik: Szokolay Dongó Balázs, Fassang László

WAMP Mini
BUDAPEST, Váci1 üzletház
10:00
A WAMP designvásár idén új helyszínre költözik! Május közepéig a Vörösmarty tér közvetlen közelében, Budapest legforgalmasabb sétálóutcájában elhelyezkedő Váci1-ben közel 4000 négyzetméteren jelentkezik vasárnaponként. Minden hónap első vasárnapján a gyerekekre és szüleikre fókuszáló WAMP Mini kerül megrendezésre az új helyszínen!

Karmesterjáték Gyerekembereknek
BUDAPEST, Jurányi Inkubátorház, 11:00
A Bélaműhely Könnyűzenekar több mint húsz hangszerszáma közül jelenleg három a világon egyedülálló. Ha szeretnéd kipróbálni a Bicklidobot, Óriáscajont, Kisteknőt, és számos más hulladékból és kiselejtezett tárgyból készült hangszert, valamint vezényelnéd a zenekart, szólj a szüleidnek, hogy ne lógassák a lábukat vasárnap, irány a Karmesterjáték!