Tessék kiszállni a bugyimból!

A Szex és New York óta szinte klasszikus az az eszmefuttatás, hogyha elmúltál harminc, akkor mindenki azt kérdezi, mikor mész már férjhez, ha ez pipa, akkor mikor jön a baba ha pedig "már"; hátról hasra fordul, következik a kedvenc kérdésem. És a tesó?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 27. czefernek.lena

A Szex és New York óta szinte klasszikus az az eszmefuttatás, hogyha elmúltál harminc, akkor mindenki azt kérdezi, mikor mész már férjhez, ha ez pipa, akkor mikor jön a baba ha pedig “már”; hátról hasra fordul, következik a kedvenc kérdésem. És a tesó?


Teljesen mindennapi kérdés, a játszótéren, a baráti, ismerősi körben, pedig azt gondolom, ez nagyon intim és személyes dolog. Ezer, meg ezer válasz lehet és ezer meg ezer dolog a háttérben.

Persze én is olvastam szakirodalmat a témában, mindenféle korkülönbségre vannak érvek pro és kontra, ez teljesen normális. De ha végigolvasom a szakirodalmat, mindenhol csak egyetlen szempontot találok: mi a jó a gyereknek, gyerekeknek?

Fontos szempont, de nem kizárólagos. Azt még sehol nem láttam, hogy mi a jó az anyának? Esetleg az apának? Vagy az egész családnak?