Tovább késik az év esküvője: kiderült az oka!

Jó ideje ígérgeti Angelina Jolie és Brad Pitt az esküvőjüket. Ám az időpontot egyre nagyobb homály fedi.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 28. bencze.aron

Jó ideje ígérgeti Angelina Jolie és Brad Pitt az esküvőjüket. Ám az időpontot egyre nagyobb homály fedi.


Senki nem akarja olyan elszántan, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt végre hivatalosan is összekösse az életét, mint a pár hat gyermeke. “Őrült nyomás nehezedik ránk a gyerekek felől – mesélte Pitt az E!News-nak adott interjúban. – Az eljegyzésig el sem tudtuk képzelni, hogy milyen fontos ez nekik, de azt sem gondoltuk volna, hogy ez eljegyzés után majd mit is jelent mindannyiunk számára.”

Bizonyos értelemben teher, ugyanakkor kötelesség is a jó ideje küszöbön álló esküvő, amelynek idejét változatlanul csak tologatja a sztárpár. Idén nyáron többször merült fel annak a lehetősége, hogy végre, Angliában vagy franciaországi birtokukon, megtartják a minden képzeletet felülmúló ceremóniát – mindkét esetben minden jel arra mutatott, hogy eljött az idő. Azóta viszont már egy évszakváltáson is túl vagyunk, s a násznak se híre, se hamva.

Tény, hogy Brangelináék kijelentették, addig nem hajlandók összekötni az életüket, amíg az Egyesült Államokban nem engedélyezik az azonos neműek házasságát. “Ehhez (az esküvőhöz) mindenkinek joga van!” – kommentálták akkor döntésüket. Pitt nemrégiben (ezt megerősítve) 100 ezer dollárral támogatta az Emberi Jogok Szervezetének melegházasság kampányát Maine, Maryland, Minnesota és Washington államban.

Úgy tűnik, egyelőre ő is, és Angelina is tartja magát az ígéretéhez. Hogy a gyerekek mit szólnak mindehhez, hogyan nyugtatják meg őket a szülők? Leginkább azzal a mondattal, amitől a srácok hanyatt-homlok rohannak ki a világból, azaz: ami késik, gyerekek, az nem múlik!