Családháló

Kezdőoldal Színek Trokán Péter és a lányok

Trokán Péter és a lányok

Trokán Péter néhány hete ünnepelte 65. születésnapját. A Helyi Téma Online-nak a színházról és a lányairól mesélt, akiket igyekszik okosan szeretni.

Írta: szabo.daniel,

Trokán Péter néhány hete ünnepelte 65. születésnapját. A Helyi Téma Online-nak a színházról és a lányairól mesélt, akiket igyekszik okosan szeretni.


– Sokan még ma is a Szomszédokból ismerik. Ahogy látom, nem állt távol az ön személyiségétől az erdész szerepe.

– Valóban, de rajtam kívül több száz színész van, akinek a lelkülete közel áll ahhoz, amit eljátszik. Már nem zavar, hogy összekapcsolják a nevem Szelényi János erdészével. Külön öröm, ha jó érzéssel emlékeznek rá.

– Tisztában van vele, hogy a fiatalok körében mennyire népszerű a Szomszédok?
– Azt tudom, hogy a Magyar Televízió évtizedek óta minden műsorát ismétli. Olyan, mint egy retro emlékkönyv, amibe beletartozik ez a teleregény is. Megállt a saját lábán, pedig nem volt körülötte olyan reklámkampány, mint a mai sorozatok körül, amelyekből naponta akár kettőt is leadnak.

– Annak az ismertségnek volt hatása a későbbi pályájára?
– Amikor fölmentem a színpadra, semmiféle pozitív hatással nem volt a nézőkre a múltam. De arra emlékszem, gyakran összesúgtak a hátam mögött, hiszen ismertek a televízióból.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Ez is érdekelhet!
Read previous post:
Minden oktatási intézményt érint az összevonás Esztergomban

Tizenkilenc rendes és tizenegy rendkívüli napirendi pontot tárgyalt meg az esztergomi képviselő-testület szerda hajnalig elhúzódó ülésén; a személyi döntéseket zárt...

Close