Új női csatorna indul szeptemberben

Szeptemberétől elindul Magyarországon a Discovery Networks CEEMEA női közönséget célzó csatornája, a TLC. Az adó a 25 és 49 éves nők számára kínál életmód és valóságon alapuló szórakoztató műsorokat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. augusztus 24. szabo.daniel

Szeptemberétől elindul Magyarországon a Discovery Networks CEEMEA női közönséget célzó csatornája, a TLC. Az adó a 25 és 49 éves nők számára kínál életmód és valóságon alapuló szórakoztató műsorokat.A különleges embereket és valós történeteiket bemutató TLC a Discovery Networks hálózatának tagja lesz, melyben olyan csatornák találhatók, mint a piacon jelenleg is elérhető Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science és Discovery World.

A TLC szeptemberben nemcsak Magyarországon, hanem a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában is elindul. A csatorna végül több más CEEMEA piacon is elérhető lesz Dél-Afrikától a Balti államokig. Sugárzása regionális műsorszórással történik és lokális piacra alakított műsorrendje vadonatúj, népszerű sorozatokat tartalmaz.

„Ismerve a TLC kiemelkedően pozitív fogadtatását más európai és nemzetközi piacokon, ahol az elmúlt hónapokban bevezették, biztos vagyok benne, hogy egy rendkívül sikeres csatornát alakítottunk ki, s a magyar nézők és a partnereink is úgy látják majd, hogy a TLC a meglévő portfóliónk nagyszerű, új eleme.”- mondta Dorota Żurkowska-Bytner, a Discovery Networks CEEMEA menedzsere.

Hozzátette, hogy szerinte a TLC hatékonyan szólítja meg a női közönséget, kiegészíti a férfiakat megcélzó másik zászlóshajó csatornát, a Discovery Channelt. „Mi tudjuk, hogy a nők sokoldalúak és ugyanez az elképzelés köszön vissza a TLC változatos műsorstruktúrájában is.” – fogalmazott.