Újabb sztáresküvő? – megkérték Madonna kezét

A 29 évnyi korkülönbség nem akadályozta meg abban, hogy a fiatal táncos megkérje - még saját édesanyjánál is idősebb - barátnője kezét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 05. bencze.aron

A 29 évnyi korkülönbség nem akadályozta meg abban, hogy a fiatal táncos megkérje – még saját édesanyjánál is idősebb – barátnője kezét.


Hiába, a szerelem nem ismer határokat!
De Madonna egyik szeme nevet, a mások azonban csak sír…

Nevet, mert nemrégiben táncos barátja, a 24 éves Brahim Zaibat a New York-i Kabbala Központban megkérte a kezét. Már pedig egy nő, még ha Madonnának is hívják, örülni szokott az ilyesminek.

A másik szeme viszont azért sír, mert két válása után megfogadta, nem megy többé férjhez. Vagy ahogy egy ismerős állítja, Madonna még nem áll készen az újabb házasságra.
Ugyanakkor rettenetesen tart attól, hogy válaszával eltávolítja magától azt a férfit, akibe most igazán szerelmes, aki fiatalságot hoz az életébe, aki egyszerűen megfiatalítja.  Így hát Madonna egyelőre nem adott még választ Brahim kérdésére. Persze a fiú – nyilvánvaló módon – nem vár majd éveket, talán még hónapokat sem, hogy a sztár eldöntse, mit is akar igazán.

“Minden lány arra vágyik igazán, hogy egyszer egy ragyogó páncélos lovag levegye a lábáról – mondta a BBC Graham Norton show-jában Madonna. “Legyünk bármennyire is csiszolt, tanult, intelligens emberi lények, gondolataink legmélyén azt akarjuk. hogy Mr. Jófiú levegyen minket a lábunkról, magával vigyen minket és boldogan éljük, amíg meg nem halunk.”
Nos, a fentiek alapján joggal feltételezhetnénk, hogy Madonna titkos álmai is erről szólnak.

Ráadásul Brahim már édesanyjának is bemutatta Madonnát. Aki Franciaországban él, és mellesleg választott menyénél nyolc évvel fiatalabb.
“Tátva maradt a szám, amikor kiderült, hogy az én fiam jár Madonnával – emlékszik az első benyomásra Brahim muszlin édesanyja. “Azóta is próbálok megbarátkozni a gondolattal.”

Madonna mindezek ellenére éppen az anyósjelölttel való találkozás után érezte először, hogy kapcsolata igenis komollyá vált a fiatal fiúval. Most mégis gondolkodik.
Kérdés, mennyi időt ad saját magának, és vajon mennyi időt ad neki Brahim…