Újra színes programokkal és fellépőkkel vár az Ez az a nap!

Az idén is megrendezik a magyar keresztények nagyszabású találkozóját, melynek ismét a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, ezúttal október 20-án, szombaton.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 27. Paulik András

Az idén is megrendezik a magyar keresztények nagyszabású találkozóját, melynek ismét a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, ezúttal október 20-án, szombaton.


A közel hétórás program nagyszerű magyar csapatokkal indul. A Golgota Gospel Kórus, majd a Debreceni Dics Suli tanári karát köszönthetjük a színpadon. A tavalyi nagy siker nyomán egy blokkban Pintér Bélát és Csiszér László zenekarát hallhatjuk és kapcsolódhatunk be a „szigorúan” közismert dalok éneklésébe.

A nap kiemelt vendége lesz Matt Redman (Blessed be Your Name, Heart of Worship…) és az LZ7 (27 Million), valamint Tim Hughes (Here I am to Worship, Oh Happy Day…) és a Worship Central (Londonból indult dicsőítő mozgalom, hihetetlen dinamizmussal, ismert énekesekkel, dalszerzőkkel – Ben Cantelon, Al Gordon, Nikki Fletcher, Luke Hellebronth). Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat Noel Richards is, akit a hazai közönség már jól ismer.

Az ő dalaikat milliók éneklik az egész világon. Ha összeadjuk eddig megjelent lemezeik számát, több mint 50 db-ot kapunk, 15 könyvük jelent meg, és jónéhány díjjal jutalmazták munkájukat.

Nagy megtiszteltetés a szervezők számára, hogy elfogadta meghívásukat Philip Yancey, számos bestseller szerzője, aki keresztény témájú könyvei által vált híressé világszerte. Az amerikai író közel harminc szerzeményéből eddig több mint 14 millió példányt adtak el és 35 nyelvre fordították le őket. Magyar nyelven eddig 6 könyve jelent meg, a hetedik az Ez az a nap!-ra jelenik meg.

Programjukat számos eseménnyel teszik színesebbé: úgymint Misszió Expo, 24 órás dicsőítés, gyermekprogramok, szemináriumok és workshopok.

Feltétlenül látogass el honlapjukra, ahol bővebb információt találsz rendezvényükről: www.ezazanap.hu


Az esemény médiatámogatója a családháló.hu!