Zongorázni tanítja kutyáit (videóval)

Zongorázni tanítja két kutyáját egy francia nő, és halad velük. Az alábbi videón te is megcsodálhatod az ebek teljesítményét!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 21. czefernek.lena

Zongorázni tanítja két kutyáját egy francia nő, és halad velük. Az alábbi videón te is megcsodálhatod az ebek teljesítményét!


A golden retrieverek saját “ebzongorán” játszanak, padlópianínónak is mondható hangszeren, mivel a billentyűzetet nem magasítják lábak. A két kutya a négykezes mintájára akár négymancsost is játszhatna, de – egyelőre – pusztán fél lábbal paskolgatja a billentyűket. Mindegyikük jobblábas. Gazdasszonyuk szemben ül velük és előjátssza furulyán a dallamot 1-2-3 hangra elaprózva, ebei pedig utánamennek és fegyelmezetten lépkednek a kellő billentyűre gazdájuk felszólítására. A nagyobb testű “basszusebnek” van a könnyebb dolga, ő kevesebbet nyomkod, a szólista pedig láthatóan lelkesebben muzsikál.

A trióról készült videó megtekinthető a világhálón a http://youtu.be/uVQsg-lzS5Q címen. Eddig már negyedmillióan nézték meg. A kutyás nőt az indította az ebek zenei képzésére, hogy egy zongorázó macskának kirobbanó sikere van a neten, a http://youtu.be/TZ860P4iTaMA címen lehet megcsodálni. Eddig 23,6 millióan tették – adta hírül a brit Metro újság. Ami a 2 produkciót illeti, a macska ugyan két manccsal játszik és látványra profibbnak tűnik, mégis macskazenét produkál, műve rögtönzés műve. A két kutya viszont nem kénye-kedve szerint játszogat, hanem a Szamárindulót – más címen Bolhavalcert – “nyomja”, bár túl lassan ahhoz, hogy könnyedén felismerhető lenne.