Zúzmarás trend avagy lehet a meleg szexi?

A leghidegebb időszak beköszöntével ideje elbúcsúzni a trendi, csinos daraboktól, és kezdhetünk berendezkedni a mínuszokkal együtt járó eszkimó életmódra. Vagy mégsem?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 29. czefernek.lena

A leghidegebb időszak beköszöntével ideje elbúcsúzni a trendi, csinos daraboktól, és kezdhetünk berendezkedni a mínuszokkal együtt járó eszkimó életmódra. Vagy mégsem?


Divat és meleg ruházat nagyritkán járnak kéz a kézben, s valószínűleg amióta világ a világ, örök dillemát jelent a nőknek, hogyan oldják meg a csinos öltözködést az igazán hideg időszakokban is. Van, aki a divatra szavaz, és egészségét sem kímélve horja a legújabb trendnek megfelelő szövetkabátot, míg mások előveszik a bundabugyit, és tavaszigt ki sem pislognak a fejükbe húzott sapka valamint az áll fölé húzott tollkabát mögül. A Családháló összeválogatott néhány meleg, ám mégis trendi tippet a hidegebb napokra.

A kisfiún látható darab uniszex, azaz a család bármely tagja bártan hordhatja, persze mindenki a maga méretében. A fülünk garantáltan nem fog fázni, még a legnagyobb süvítő szél sem szegi majd kedvünket egy téli sétától, de azért egy jó kis sál ilyenkor is elkél. 

Ha még nem vettük volna észre, a műszőrme az idei tél egyik legnagyobb slágere: legyen szó egy csinos kis mellényről, sapkáról vagy akár tűsarkú csizmáról. Ha igazi divatdiktátorok szeretnénk lenni, mindenképpen szerezzünk be egyet, egy sötét színű garbóval igazán csinosak lehetünk, de azért attól óvakodjunk, hogy csak erre bízzuk magunkat a téli hidegben.

A kötött sapka és sál még a legszürkébb télikabátokat is fel tudja dobni, azoknak ajánlott, akiktől nem áll távol a bohém öltözködés. Akik viszont az idei év legtrendibb vonalát szeretnék követni, azoknak most egy kalap beszerzését ajánljuk. Lehet rajta virág, masni, vagy akár még toll is, a lényeg, hogy elegáns darab legyen.

És ha már az eleganciánál tartunk: egy jól megválasztott szövetkabátban sosem fogunk csalódni. Ha fázósak vagyunk, válasszunk hosszú fazont, míg a vállalkozó kedvűek nyugodtan lehetnek merészek színben és formában egyaránt.

És amint a fenti összeállítás is mutatja: egy jó kiegészítővel mindig nyerők vagyunk. Nem csak fiataloknak ajánlott a színes és a bolyhos, amivel még az uncsinak gondolt, ám annál melegebb tollkabátot is ki lehet emelni a téli szürkeségből.

És amiről még mindenképpen szólni szerettünk volna: továbbra is hódítanak a csizmák, ezúttal (milyen meglepő) műszőrme berakással. Persze téliesített converse helyett érdemes egy melegebb, strapabíróbb darabot választani. Ám ha igazán hidegbe készülünk, még mindig a klasszikus bakancs-télidzseki összeállítás a kötelező:

 

Ti milyen ruhában jártok hógolyózni?