Családháló App

A Családháló elhozta neked Magyarország legújabb családbarát applikációját.

Hazánk első mobilalkalmazása ez, melyben adatbázist vezetünk az országban található pelenkázást és szoptatást segítő, családbarát helyekről.

Android letöltés IOS letöltés

Bemutatjuk az új Családháló mobilalkalmazást.

Az applikáció megalkotása során az vezérelt bennünket, hogy kisbabáddal a napi ügyintézés forgatagában a lehető leggyorsabban eljuss a legközelebb található pelenkázó- és szoptatóhelyiségbe.

A keresést olyan újdonságok segítik, mint a vadonatúj adatlap átlátható felépítése, a részletgazdag információ, valamint az alkalmazásból elérhető útvonaltervezés funkció.

Vége az időigényes keresésnek, megérkezett a Családháló applikáció!

Alkalmazás funkciói

Pelenkázás és szoptatás

Anyáknak és apáknak készítettük

A Családháló vallja, hogy a babák pelenkázása nemcsak az anyák, hanem az apák feladata is. Éppen ezért szakítottunk a „baba-mama szoba” kifejezéssel, hiszen a meghatározás nem megfelelő. Az alkalmazásban így megnevezésként a pelenkázó- és szoptatóhelyiségek kifejezést használjuk.

Design

Új megjelenés, letisztult design

Az alkalmazás egyedi megjelenését úgy terveztük, hogy minden helyzetben segítsen a pontos, precíz navigálásban. Egyszerű használatával kompromisszumok nélkül, pillanatok alatt elérhető minden menüpont. A lekerekített élek emellett barátságos hangulatot nyújtanak abban az időben, amíg az alkalmazás elvezet benneteket a közeli helyiségig.

Térkép

Egyetlen térképen hazánk összes helyisége

Nem kell többé hosszadalmas kereséssel töltened az időt! Magyarország összes, jelenleg ismert pelenkázó- és szoptatóhelyiségét feltöltöttük az alkalmazásban található Google alapú térképre.1 Az eddigi leggyorsabb felületen könnyedén megjelennek a helyiségek ikonjai. Nagyíts rá a térképre, keresd meg az egyedi tervezésű pelenka és cumi ikonokat és el is indulhatsz a legmegfelelőbb helyiségig!

Adatlap

Másodpercek alatt áttekinthető információk

A kitűnő adatlapon széleskörű információt adunk neked a kiválasztott helyiségről. Gombnyomás után az alkalmazás azonnal kijelzi a hely nyitva tartását az adott időpontban. Útvonalat tervezhetsz és egyedülálló lehetőségként megtudhatod, hogy a helyiség zárható-e, akadálymentesített-e, továbbá azt is, hogy milyen eszközök találhatóak benne.

Fotók

Indulás előtt láthatod úticélodat

Hisszük, ha látjuk. Az alkalmazás kivételes lehetőséget biztosít számodra, hogy kiválaszd a megfelelő helyet. Az útvonal megtervezése előtt az adatlapon található fotókon láthatod a helyiség berendezését, állapotát.2 Ezenfelül te is beküldhetsz fotókat a helyiségről.3

Értékelés

Oszd meg véleményedet a tapasztaltakról!

Milyen jó, ha minden alkalommal egy tiszta, barátságos helyiség fogad benneteket! Indulás előtt elolvashatod a korábbi véleményeket, így biztos lehetsz benne, hogy teljes képet kapsz a helyiség állapotáról. Sőt, aktív felhasználóként te is megoszthatod gondolataidat a körülményekről.

Útvonaltervezés

Gyorsan és kényelmesen mindenhol

Az alkalmazás egyszerű lehetőséget biztosít nektek a helyiségig való eljutáshoz. GPS koordináták alapján a térkép megmutatja a lehetséges útvonalakat a célpontig. Kapcsold be a helymeghatározást és máris megtervezzük nektek a célhoz vezető legrövidebb utat.4

Szűrés

Csak a legjobbakat ajánljuk

Fantasztikus lehetőséget kínál az alkalmazás arra, hogy te válaszd ki a babád számára megfelelő helyiséget. Keress rá a helyre! Nem tudod a nyitvatartási időt? Megadhatod, hogy csak a jelenleg nyitva lévő helyiségeket mutassa a felület. Nem szeretnél sokat utazni? A távolságot is le tudod szűkíteni annak érdekében, hogy gyorsan a megfelelő helyre érkezzetek.